”Kyläjuhlilla”

Olimme tänään lähileikkipuistossa järjestetyssä juhlassa, paikalla oli mm. Hembölen kotieläintila (http://www.hembole.fi//) , lasten taidetta, erilaisia esityksiä sekä paloauton esittely. Tunnelma oli mukava!

Tässä kuvassa tyttö on matkalla juhliin. Tässä vaiheessa  tyttö oli vielä kunnossa, mutta lähes heti, kun saavuimme leikkipuistoon, hänelle tuli huono olo. Onneksi isä pystyi hakemaan hänet autolla kotiin – kävelymatkaa kun oli puolisen tuntia, mikä puolikuntoisena on aikamoinen matka. En oikein tiedä, mikä tytölle tuli. Hän on nyt oksennellut kotonakin. Ja valitellut korvia. Pelkään, ettei korvatulehdus ole sittenkään parantunut ja kontrollikäynti on vasta kesäkuun puolella. Katson tilannetta ja menemme lääkäriin ehkä jo huomenna, jos ei olo parane!

3-vuotias ajoi matkan pyörällä. Päädyimme kuitenkin ostamaan ne apupyörät. Potkupyörä houkutteli kovin, mutta apupyörät oli huomattavasti huokeampi investointi, joten päädyimme sitten lopulta niihin, kun ei ilman niitä ajamisesta vielä tullut mitään. Nyt poika pääsee liikkeelle ja kovaa! Ajaminen onnistui metsätielläkin, missä ajelutan häntä mieluummin kuin lähellä autoteitä.

Paloauto kiinnosti lapsia ja autoon kiipeäjiä oli jonoksi asti.

006

005

Mitä näillä kaikilla välineillä oikein tehdään?

Lasten tekemä taide kolahtaa minuun usein paljon enemmän kuin aikuisten! Nämäkin teokset ovat aivan upeita!

Päädyimme taas ihastelemaan eläimiä. Olemme tavanneet Hembölen eläimet monena kesänä, mutta aina ne jaksavat ihastuttaa!

Tällä kertaa 3-vuotiaan lempipuuhaa oli lampaiden harjaus.

013

016

Vuohi nähtiin tällä kertaa oikein lähietäisyydeltä.

Puistossa järjestettiin poni- ja aasiratsastusta.011

009

Kuvat eivät ole kovin hyviä, koska eläimet olivat niin kiireisiä kuljettaessaan lapsia. 

Puistossa oli myös kirppis! Harmitti oikein, etten ottanut enempää rahaa mukaan! Vauvalle sain sentään ostettua pehmoiset farkut, mutta monta kivaa juttua jäi ostamatta. Olen niin kortti-ihminen, että käteistä harvemmin kovin paljoa lompakosta löytyy.

Lapsuudesta on jäänyt mieleen oikeat kesäiset kyläjuhlat, joissa lähes kaikki tunsivat toisensa ja tunnelma oli jännittävä, vaikka puitteet olivatkin kovin arkiset. Näissä puiston juhlissa oli jotakin samaa – vaikken tänään tuntenut edes jokatoista vastaantulijaa. Muutamia tuttuja kasvoja sentään löytyi!

Mainokset

5 thoughts on “”Kyläjuhlilla”

 1. Olipas kivankuuloinen tapahtuma! Ikävä tuo tytön sairastuminen. Toivottavasti voi jo paremmin! Meilä ainakin tuntuu lähipiirissä olevan kaikenlaisia tauteja on liikkeellä. Outoa, eihän kesällä kuulu sairastaa..

  Tykkää

  • En oikein tiedä vieläkään, mikä tytölle tuli – oksentelu loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Oli tänään pois koulusta, vaikka jo illalla sanoi, että haluaisi mennä aamulla kouluun. Paljon kaikenlaista on kyllä liikkeellä… Meillä kaksi vanhinta lasta on tähän asti sairastelleet tosi vähän, mutta nyt puolen vuoden sisään ovat olleet useamman kerran sairaana.

   Tykkää

   • Kun sairastuu niin vastustuskyky alenee joksikin aikaa ja saa sitten herkemmin uusia tauteja. Voisiko tuosta olla kyse vanhimpien lasten kohdalla?! Toivottavasti teidän sairastelut on nyt ohi.

    Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Ilmaista kesätekemistä lapsiperheille Helsingissä | Lastensilmin

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s