Kotitekoinen vuodenaika-lotto

Tein papunetin kuvatyökalulla (http://papunet.net/tietoa/kuvatyokalu/fi ) 3-vuotiaalle vuodenaika-loton vai onko tämä pikemminkin -bingo-peli? Työkalulla peli syntyi nopeasti ja helposti: valitsin vain kuhunkin vuodenaikaan sopivat kuvat ja printtasin kunkin kahteen kertaan – yhden pelialustaksi ja yhden korteiksi kuhunkin vuodenaikaan. Printtasin kaikki suoraan kartongille, jotta niistä tuli vahvempia.

Kesä ja kevät.

002

001

Syksy ja talvi.

Ideanahan pelissä on, että kukin pelaaja valitsee yhden pelilaudan (jos pelaajia on neljä) tai kaksi pelilautaa (jos pelaajia on vain kaksi). Kaikki kortit sekoitetaan kuvapuoli alaspäin ja kortteja nostetaan yksi kerrallaan. Pelin voittaa se, jonka lauta/laudat on ensimmäisenä täynnä kortteja. Kuvatyökalulla on helppo tehdä pelilautoja ja kortteja muistakin aiheista!

Mainokset

6 thoughts on “Kotitekoinen vuodenaika-lotto

  1. Meidänkin 3v on tosi kiinnostunut vuodenajoista ja ihan kaupasta ostetusta kellonaika-lotosta/bingosta – tässä omatekoisessa pelissä yhdistyvät molemmat. On muuten tosi nopea tehdä Papunetin työkalulla!

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Mitä pelata 2-vuotiaan kanssa? |

  3. Päivitysilmoitus: Mitä pelata 2-vuotiaan kanssa? | Tänään on kaunis päivä

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s