Arvaa kuinka paljon sinua rakastan vuoden ympäri

Löysin kaikki ”Arvaa kuinka paljon sinua rakastan” -vuodenaikakirjat kirjastosta. Helmet on kyllä niin näppärä systeemi! Kaikki kirjat ovat aivan ihania! Tosin talvi-kirja ei ehkä ollut aivan niin talvinen kuin Suomen talvi yleensä – kirjassa mm. ihasteltiin hämähäkin seittiä talvella, puissa oli lehtiä eikä jokikaan tainnut olla jäässä, mutta Englannin talvi taitaa erota aika lailla Suomen talvesta. Toisaalta tässä on hyvä tilaisuus jutella lapsen kanssa, kuinka vuodenajat ovat hieman erilaisia eri puolilla maailmaa.

Suosittelen!

Mainokset

One thought on “Arvaa kuinka paljon sinua rakastan vuoden ympäri

  1. I have not found a lot of blogs that deliver such consistently readable and interesting content as is on offer on this one, you have earned the miniscule amount of time it takes to write my admiration at your hard work. Bless you.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s