Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kevät

Löysin vihdoinkin tämän Sam McBratneyn kirjoittaman ja Anita Jeram:n kuvittaman kirjan kirjastosta Helmetin kautta. Kiitos lukijalle hyvästä vinkistä! Kirja on aivan ihana ♥! Kyseinen lukija kertoi myös suunnitelleensa, että hankkisi jokaiselle lapselleen muistoksi sen vuodenajan kirjan, jona lapsi on syntynyt. Tämä on myös aivan ihana idea! Meiltä löytyisi kaksi talvella syntynyttä lasta, yksi keväällä syntynyt ja yksi kesällä syntynyt… Vain syksy jäisi uupumaan…

3-vuotias istui sylissä ja kuunteli tarkkaavaisena, kun luin kirjaa. Kirja on juuri sopivan lyhyt 3-vuotiaalle, mutta kuitenkin siinä on tärkeä sanoma ja mielekästä sisältöä! Ja tietysti tosi suloiset kuvat! Haluan lukea muutkin ”Arvaa kuinka paljon sinua rakastan – vuodenaika-kirjat”!

Mainokset

2 thoughts on “Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kevät

  1. Ihanaa, että olit löytänyt tuon kirjan! 🙂

    Paljon oli taas kaikkia kivoja juttuja, mitä olitte puuhastelleet. Erityisesti tykkäsin noista Montessori-jutuista. Olin opiskeluaikana yhden harjoittelun Montessoripäiväkodista ja siitä on jäänyt aika isokin kiinnostus Montessoripedagogiikkaan 🙂

    Tykkää

  2. Kiitos tosiaan vinkistä! En ymmärrä, miten itseltäni nämä vuodenaika-kirjat ovat menneet aivan ”ohi”. Tosi ihana kirja!

    Harmittelen tässä, etten itse ollut yhtään harjoittelua Montessori-päiväkodissa! Valmistumisesta on muutenkin jo niin kauan, että valitsisin varmaankin monet asiat nyt toisin. Harjoittelusi on varmasti ollut mielenkiintoinen!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s