Hauskat käärme-sorminuket

Löysin kivat käärmesorminuket Pinterest:sta, täältä: http://www.mrprintables.com/finger-puppets-snakes.html . Printtasin nuo valmiiksi värikkäät kartongille. Vaihtoehtona olisi ollut myös käärmeet, jotka lapsi voi itse värittää.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 003

Tyttö halusi jo kokeilla käärmettä, vaikkei se ollut vielä aivan valmiskaan…

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 002

3-vuotiaan käärmeestä tuli aakkoskäärme!

Valmista tuli!

Säästin myös kartongin reunat maalaussabluunaa varten. Teippasin sormipidikkeiden kohdat umpeen, mutta jätin ”kaulurin” käärmeen pään ympärille – nämä kun ovat kalkkarokäärmeitä! Teippasin sabluunan alustaan kiinni ja lapset maalasivat käärmeet.

Tyttö lisäsi omalle käärmeelleen vielä silmät.

Valmista tuli!

Tämä oli aikamoinen kierrätysmateriaalityö; sabluunat syntyivät sorminukkien jämistä ja maalasimmekin banaanilaatikon pohjakartongille, mutta lähinnä halusin näyttää 3-vuotiaalle, kuinka sabluunaa voi käyttää maalaamisessa.

Jos käärmeet kiinnostavat, niin kannattaa piipahtaa Tropicariossa! Kävin siellä vanhimman ja toiseksi vanhimman pojan kanssa ennen vauvan syntymää ja sieltä löytyi vaikka minkälaista käärmettä ! Lisätietoja löytyy täältä: http://www.tropicario.com/.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s