Sekaisin saippuasta!

Pitihän sekin päivä nähdä, kun me tytön kanssa sekoamme saippuasta, mutta kuka voisi vastustaa jotakin näin ihanaa… Kauppa täynnä värejä ja tuoksuja! Ja kaikki kosmetiikka on käsin tehtyä!

005   007 008 011  015020

013 014010012016006

 

018017

Tällainen paketti kelpaisi kyllä!

Kuinkas moni on jo ehtinyt tutustua näihin Lushin ihanuuksiin? Tyttöni lupasi ensikäynnillään Lushin liikkeessä ostaa kaikki tuotteet! Tänään kotiin asti kokeiltavaksi kulkeutui Lushin pinkkiä Funia (lisätietoja löydät täältä: http://www.lush.fi/tuotteet/fun/FUN-PINKKI-109277 ), joka on kuin muovailuvahasaippuaa sekä kukan mallinen ”kylpyvaahtotikkari”.

Tarkkasilmäinen tyttö huomasi kassalla Funin paketissa tällaisen tekstin:

Ja kysyi heti: ”Ovatko nämä Kiinasta?” Onneksi kysyi, koska saimme kuulla mielenkiintoisen tarinan Funin taustalla: tuote on kuulemma kehitetty Japanissa lapsille, jotka eivät voineet ulkoilla Fukushiman ydinvoimalaonnettomuuden vuoksi. Vielä metrossa tyttö mietti, että mistä sinne Fukushimaan saatiin aineksia saippuaan.

Kotona lapset halusivat heti kokeilla Funia, vaikka olivat tosi väsyneitä reissusta. Kovin kummoisia saippuoita emme ryhtyneet tekemään, mutta muoteilla teimme esimerkiksi tämmöisen joutsen-saippuan.

039

Muotoilu oli helppoa ja tästä voisi tehdä vaikka mitä hahmoja. Muovailun jälkeen kädet tuoksuivat ihanan karkkisilta! Tämmöiset lasten itse muotoilemat saippuat nätisti pakattuina voisivat olla myös kiva lahjaidea äidille tai mummolle! Kaupasta löytyi myös kivoja lahjaideoita esimerkiksi tytön kavereille. Uskoisin myös, että itse muotoiltu saippua lisää kummasti lasten kylpyintoa!

Niin, ja nykyään kukkasetkin voi antaa saippuan muodossa…

Lisätietoja tuotteista löydät täältä: http://www.lush.fi/ .

Mainokset

2 thoughts on “Sekaisin saippuasta!

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s