Digiaikojen opettelu jatkuu

Tytöllä on ollut vaikeuksia oppia kellonaikoja pistemerkinnöin, erityisesti iltapäiväajat ovat hänelle vaikeita. Kehittelin hänelle kellon, jonka toivoin selventävän asiaa – tai itse asiassa kaksi kelloa – toisen aamupäiväajoille ja toisen iltapäiväajoille.

Pohdinnan jälkeen lisäsin kelloon vielä minuutit. Ideana on, että tyttö katsoo ensin tunnit punaisen viisarin kohdalta punaisella ympyröidystä numerosta. Tämän jälkeen hän napauttaa sormella keskustan helmeä pisteen merkiksi (koulussa käytetty tapa!)  ja lopuksi katsoo minuutit vihreän nuolen kohdalta vihreällä ympyröidystä numerosta.  Kellotaulun hän valitsee sen mukaan, onko kyseessä aamu- vai iltapäiväaika. Tyttö hoksasi idean nopeasti! Toivon, että digiajat avautuisivat tätä kautta!

Tämä on taas nopeasti tarpeeseen banaanilaatikosta väsätty tekele – haaveilen, että askartelisin hienomman ja selkeämmän ajan kanssa – kun vain olisi sitä aikaa!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s