3-vuotiaan ensimmäinen ompelutyö

Kokeilin 3-vuotiaan kanssa ensimmäistä kertaa ompelukuvan ompelua. Tein ompelukuvan itse värityskuvasta, jonka löysin täältä: http://familycrafts.about.com/od/foodcoloring/ss/Apple-Coloring-Book-Page.htm. Valitsin kuvaksi yksinkertaisen omenan, jonka liimasin ohuehkolle pahville ja piirsin pisteitä tasaisin välein. Rei`itin pisteet kanavaneulalla. Pyörittelin neulaa pisteissä aika reippaasti, jotta reiästä tuli isompi. Valmiissa ompelukuvissa on se etu, että niissä rei`iät ovat isompia ja ompelu helpompaa. Toisaalta omiin kuviin voi valita melkein aiheen kuin aiheen!

Sitten päästiin ompelemaan! 005

Valmista tuli! 006

Työ sujui yllättävän hyvin ja poika innostui ompelemisesta! Toki valvoin ompelua koko ajan pojan vieressä  ja neuvoin toisinaan, mistä kohdasta pitää ommella seuraavaksi. Käytimme työhön tylsähköä kanavaneulaa.

P.S. Omin käsin ommellut kuvat voisivat olla kiva lahja myös äidille tai mummille.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s