Vihdoinkin ulkona!

Hieman jo ehdin ajatella, että mökkihöperöityminen sen kun jatkuu, kun tartuin taaskin virkkuukoukkuun ilman tarkkoja suunnitelmia, mitä tuotoksesta pitäisi tulla… Eräs ajatus kyllä oli, mutta tyttö sanoi työn alun nähtyään, että tuostahan tulee sitten minulle donitsi. Hän oli ”Intona virkkaukseen”- kirjasta juuri ihastellut virkattuja donitseja ja minullekin niitä näyttänyt, mutten jotenkin jaksanut aloittaa mitään työtä ohjeen mukaan, vaan halusin vain virkata oman pääni mukaan. No, jonkinlainen donitsihan siitä sitten lopulta syntyi ja toinenkin. Hieman kärsimättömänä virkkasin nämä pylväillä, niin sain nopeasti valmiiksi. Ja kelpasivat heti leikkiin muffinsien kaveriksi!

001 003

Lapset alkavat tervehtyä ja ilmatkin ovat viikonloppuna suosineet – olemme päässeet siis vihdoinkin myös ulkoilemaan! Jopa minunkin pihastani löytyy jo viherrystä! Kevät näyttää tulevan sittenkin!

Kävimme pienellä kävelyretkellä metsässä. Tämä tie muistuttaa yllättävän paljon lapsuudenaikaista kotitietäni! Joskus mietin, että tällaisia kuvia nähtyään on joidenkin varmaankin vaikea uskoa, että asumme Helsingissä. Tästä juuri täällä pidän: sekä luonto että palvelut, harrastukset, lasten ystävät jne. ovat lähellä! Vielä kun saisi omakotitalon juuri tähän kohtaan! Mutta kaikkea ei voi saada…

 

Mainokset

One thought on “Vihdoinkin ulkona!

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s