Lainaus
2

Äiti, rakkauden purjeet purteeni ompelit,
kun minut kerran elon ulapalle opastit.
Karikoiden vaaroista minua muistutit,
turvaisan ja oikean väylän mulle opetit.
Tervehdyksen rakkaan mukaan liitän,
tyynestä ulapasta Äiti sua kiitän.
Birgit Ahokas

(Kuva Pinterest)

Mainokset

2 thoughts on “Päivän runo

  1. I without a doubt greet to the blogger of the post. The way you summarise and displayed the piece of information which is brilliant. It looks like you have very in-depth information about the article of the post.We all has the capability to write, but the way the article writer of blog post has got written it’s sincerely require time and originality. Not everyone can craft with brilliant ideas neither originality however you perfectly have done a great job.I am really curious and would love to visit again and look over your articles.

    Tykkää

  2. WE without a doubt praise to the blogger of the post. The way you describe and delivered the piece of information that is impressive. It looks you have very detailed information regarding the topic of the post.All individuals possibly can write, but the format the author of post has written it’s especially require time and originality. Not everyone can create with brilliant ideas neither originality however you without a doubt have done a great job.I am in actuality interested and would love to check out again and look over your postings.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s