Muovailuvaha-aakkosia

Tänään kokeilimme kirjainten muovailua muovailuvahasta 3-vuotiaan kanssa. Myös isosisko innostui muovailemaan. Saimme nimittäin uusia vahoja lasten mummilta tuliaisina Tallinnasta. Omasta viime käynnistäni Tallinnassa on jo aikaa ja silloin ainakin Tallinna tuntui monen tuotteen osalta kalliilta, mutta näitä vahoja on paketissa viisi purkillista ja hintalapussa lukee 2,99€  – ei paha! Vaha on mielestäni tosi hyvän tuntuista – aika lailla samantapaista kuin BR-leluista ostamani ja CE-merkintäkin löytyy! Lapset saivat myös sormivärejä ja kuivuvaa, hieman saven tapaista, muovailumassaa. Kiitos mummi!

Teippasin A:n kuvan kirjoistusalustan takapuolelle kaksipuoleisella teipillä. Kirjaimia löytyy esimerkiksi täältä: http://www.first-school.ws/theme/alphabet.htm . Ja sitten muovailemaan!

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 002,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 003

Yritimme myös miettiä A:lla alkavia asioita ja esineitä muovailtaviksi. Tämä osoittautui aika haastavaksi. No, auringon saimme sentään aikaiseksi…,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 004

Näiden muovailuvahapurkkien kansissa oli vielä kivat muotit, joilla voi muotoilla esimerkiksi pingviinin tai joutsenen.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 008

Tallinnassa kannattaa näköjään pitää silmät auki – siellä voi kuin voikin vielä tehdä löytöjä!

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

5 thoughts on “Muovailuvaha-aakkosia

 1. Kaikkea kivaa te olettekin taas lasten kanssa puuhailleet! Meillä on hiljaisempaa yhdessä askartelun suhteen. Mun alkanut työ vie todella paljon energiaa. 😦 Onneksi lapset ovat viihtyneet omissa leikeissään. Ja onneksi lapsilla on myös isä!

  Tykkää

 2. Tiedän tunteen. Meillähän lapset ovat syntyneet tavallaan ”kahdessa erässä” ja näiden erien välillä ehdin olla useamman vuoden töissä (välillä kahtakin työtä tehden). Kun työni vielä liittyi lapsiin, ei paukkuja kotona askarteluun juurikaan enää ollut… Onneksi meilläkin myös isä osallistuu lasten hoitoon!

  Toisaalta taas töissä ollessa oli enemmän rahaa käytettäväksi matkoihin, lasten juttuihin jne., joita varsinkin koululaiset osaavat jo arvostaa eli molemmissa elämäntilanteissa on kyllä puolensa – lastenkin kannalta.

  Itselläni ainakin työ vei eniten energiaa juuri alussa, mutta kun omat rutiinit alkoivat muodostua, työkin helpottui tietyllä tavalla!

  Tykkää

  • Juu, tää alku on rankkaa, ku olin yli 3 vuotta pois työelämästä. Todella paljon on tullut muutoksia ja jotain olen unohtanutkin. Vielä ei ole palkkapäivääkään ollut, että olisin päässy nauttimaan työn parhaista puolista.. Tämä raskauskaan ei mitenkään helpota töiden tekemistä. Mutta josko osaisi paremmin nauttia kotonaolosta taas tämän kokemuksen jälkeen.

   Tykkää

 3. I really praise to the publisher of the piece of writing. The way you put together and shown the piece of information that is fantastic. It looks like you have very complete information about the topic of the post.Each and every can write, but the way the contributor of piece of writing has got written it’s relatively require time and creativeness. Not everyone can post with brilliant ideas neither creativeness but you without a doubt have done a great job.I am pretty much curious and would love to visit again and look over your writeups.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s