Mukavaa postia pikkupojille sekä kevätvaatetta tytölle

Olen äitiyslomalla kokeillut ahkerasti erilaisia kirjakerhoja. Useamman lapsen kanssa kirjakauppakäynnit ja muutkin kauppakäynnit ovat jääneet vähemmälle- kauppakeskuksissa kiertely lapsikatraan kanssa kun ei välttämättä ole niin kovin rentouttavaa ja rahaakin palaa usein melkein huomaamatta, kun lapsilla on nälkä jne. Tiedätte varmaan tunteen! Tämän vuoksi olen todennut myös kirjakerhot näppäriksi, vaikka toki käytämme ahkerasti myös kirjastoa!

Meidän vauva on aivan ihastunut Vaukirjan kirjoihin. Äiti tykkää, kun paketin näkee etukäteen näppärästi netistä ja se on myös helppo halutessaan peruuttaa. Paketin saa nykyään ostettua myös osapakettina eli esimerkiksi tästä viime kertaisesta paketista valitsin vauvalle vain toisen, koska kirjat vaikuttivat niin samantapaisilta eikä kirjabudjettimme valitettavasti ole niin suurensuuri, että voisin valita kaikki haluamani. On siis hyvä, että paketista voi ottaa vain osankin! Tällä kertaa vauva sai ihanan puolikovan luukku- kirjan ”Pikku-Eetu, Kukkuluuruu, tule esiin”. Tässä kirjassa luukut eivät olekaan sellaisia perinteisiä, vaan luukku työnnetään esiin ympyränmuotoisesta kolosta (kuva kertonee paremmin!). Meidän vauva ei osaa vielä työntää luukkuja esiin, mutta takaisin sisään työntää mielellään! Kirja sopii hyvin vauvan tämän hetkiseen ikäkauteen, koska hän on alkanut nauttia piiloleikeistä: hän piiloutuu verhon taa ja kikattaa, kun löydämme hänet sieltä.  Myös 3-vuotias isoveli kiinnostui vielä kirjasta. Mielestäni nämä Vaukirjan kirjat ovat kehittyneet huomattavasti esikoisen vauva-ajasta!

Vaukirja – Vauvan ikään sovitettuja kirjoja. Ilmainen tervetuliaispaketti!

Isompi poika sai ensimmäisen pakettinsa Nallekerhosta. Osa tehtävistä oli hänelle vielä liian vaikeita, onhan kerho suunniteltu 4-7-vuotiaille lapsille. Osa tehtävistä taas oli juuri hänelle sopivia ja sanoisinkin, että ovat monelle 7-vuotiaalle varmaankin jo liian helppoja. Toisaalta oli mukavaa, että kirjasta löytyi monentasoisia tehtäviä.  Poika itse oli kovin tyytyväinen, kun sai oman tehtäväkirjansa – kun isommillakin on omansa! Ensimmäisen paketin teemoina ovat leikki ja muisti ja hauskasti vanhemmille suunnatussa vihkossa esitellään KIM-leikki ja muistipeli, joista juuri vähän aikaa sitten kirjoitin täällä blogissa – siis ennen kuin tiesin, että nämä ovat teemoina myös nallekerhon paketissa.

Nallekerhosta saat kehittäviä tehtäviä ja pelejä 4-7 -vuotiaille.
Liity nyt, saat kerhopaketin kotiisi kerran kuukaudessa.

Nallekerhon sivuilla voi myös kokeilla tehtäviä etukäteen! http://www.nallekarhu.fi/kokeile.php

Kovasti odottelemme täällä jo kevään tuloa! Olin jo ehtinyt pestä suuren osan talvivaatteista pois, kun yhtäkkiä satoikin taas lunta oikein kunnon kerros. Maasta hohkasi sen verran kylmää, ettei auttanut, kun kaivaa osa jo pestyistä vaatteista takaisin käyttöön. Miksi minulle käy aina näin?!

Tyttö valitsi tällä kertaa kevättakikseen tällaisen takin Reimalta:

Reimalta löytyi myös söpö myssy takin kaveriksi. Tämän väristä takkia meillä ei ole ennen ollutkaan. Huomatkaa hihan söpö ♥-heijastin! Tällä hetkellä Koodilla 038-3YTW-6DC4-GPW4 saat 10% alennuksen Reiman verkkokaupasta. Koodi on voimassa  2.4.-16.4 välisenä aikana eli vielä ehtii ostoksille!  Reiman verkkokauppaan pääset suoraan tästä!

Söpöt pinkit tennarit löytyivät Stadiumilta. (Kuva Stadium.fi)

Millaisia kevätvaatehankintoja te muut olette tehneet?

(Postaus sisältää yhteistyökumppaneideni mainoslinkkejä!)

Mainokset

One thought on “Mukavaa postia pikkupojille sekä kevätvaatetta tytölle

  1. Päivitysilmoitus: Viides paketti Nallekarhun esikoulusta | lastensilmin

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s