Pikavinkki paperin säästämiseksi

Pikavinkki paperin säästämiseksi: Netposti !

”NetPosti on Postin tarjoama maksuton sähköinen vaihtoehto postilaatikolle ja mappiarkistolle. Kirje, joka aikaisemmin toimitettiin paperikirjeenä postilaatikkoon, on nyt mahdollista vastaanottaa sähköisesti Netpostiin. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille.”

Otin itselleni ”postilaatikon” Netpostista ja olen ollut tyytyväinen!

(Sisältää mainoslinkin.)

Mainokset

One thought on “Pikavinkki paperin säästämiseksi

  1. I Do really praise to the creator of the write-up. The way you put together and shown the piece of information which is fabulous. It appears you have very complete information regarding the article of the post.Each of us can write, but the way the contributor of blog post has written it’s specifically would need time and visualization. Not everyone can compose with brilliant ideas neither visualization however you tremendously have done a great job.I am really curious and would love to visit again and look over your articles.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s