Huopasydän äidille tai mummille

Pitkästä aikaa askartelimme kotosalla. Tällä kertaa valmistui huopa♥  mummille.

Valmistusohjeet…

… Ensimmäiseksi taitetaan pala huopaa kahtia ja leikataan huovasta pitkulainen pala siten, että suora reuna on taitoksen päällä ja aukinaiseksi jäävät reunat pyöristetään. Samankokoinen ja -mallinen pala leikataan myös toisen värisestä huovasta. Tyttö valitsi itse nämä kaksi väriä.  Tämän jälkeen molempiin paloihin leikataan samanlevyisiä suikaleita melkein ylös asti. Sitten aletaan pujotella näitä kahta kappaletta vuorotellen toistensa läpi. Kuvat kertonevat paremmin….

Sydämet voi valmistaa myös ohuesta kartongista tai paperista, jotka ovat mielestäni helpommin käsiteltäviä materiaaleja tässä askartelussa kuin huopa. Huovasta tulee kuitenkin pehmeämpi lopputolos ja päädyimme siksi tällä kertaa huopaan. Ripustuslenkinkin voi laittaa, me jätimme sydämet tällä kertaa ilman lenkkejä.

Valmiiseen sydämeen laitoimme nätissä kuoressa  (ja nyt mummi silmät kiinni, jos luet tätä!) lasten kuvia. Vauvasta otimme kuvia samassa kauluspaidassa, jossa on aikaisemmin kuvattu myös kaksi isoveljeä suunnilleen samanikäisinä. Isoveljien kuvat ovat jo mummilla lipaston päällä ja nyt sarja saa jatkoa. On jännä katsoa näitä kuvia – jokaisessa pojassa on joitakin samoja piirteitä, mutta kuitenkin jokainen on ihan oman näköinen. Vauvan kuvat teetätin tälläkin kertaa Photoboxissa, jonka olen todennut tosi näppäräksi! Pääset halutessasi tutustumaan Photoboxiin klikkaamalla tästä mainoslinkistä: http://www.photobox.fi/content/redirect_tradetracker/?tt=4876_12_134348_ . Vanhimmasta pojasta kuoreen sujahti jalkapallojoukkueessa otettu kuva, jonka otti Oma Design -niminen, minulle aikaisemmin tuntematon valokuvaliike, jossa kuvien taustoja muokataan. Pojan kuvaan tuli mm. joukkueen oma logo. Hauska idea ja kivoja muistoja! Kuvista olisi saanut teetettyä vaikka mitä, mutta me päädyimme tällä kertaa ihan tavallisiin kuviin. Kurkatkaapa täältä: http://www.omadesign.fi/store/ .

Sydänten sisään voi laittaa myös vaikkapa kauniin runon sekä äidin tai mummon lempikarkkeja – jotakin pientä, josta lahjansaaja ilahtuu!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s