Säästövinkki Helsingissä passikuvia tarvitsevalle

Havahduin siihen, että tytön passi on mennyt vanhaksi jo lähes vuosi sitten ja hän on lähdössä mummin kanssa reissuun toukokuussa. Olin jotenkin koko ajan ajatellut, että tytölläkin on kymmenen vuoden passi, kuten vanhimman pojan ensimmäinen passi oli, mutta ei se sitten ollutkaan kuin viiden vuoden… Onneksi miehen ystävä vinkkasi, että Verkkokaupassa saa passikuvat eurolla. Olemme suunnitelleet passin hankkimista myös vauvalle ja kuvautimme samalla myös hänet ja sitten vielä 3-vuotiaankin, jolla tosin jo on passi, mutta sainpahan hänenkin päivitetyn kuvansa lompakkoon :). Kuvista tuli hintaansa nähden tosi hyvät! Meidän kuoresta löytyi vielä 8 kuvaa joka lapsesta, vaikka luulimme saavamme vain 6.

Kurkatkaapas täältä, jos tarvitsette passikuvia: http://www.verkkokauppa.com/fi/search?q=passikuva%C2%A8 .

Minuun on nyt iskenyt aikamoinen matkakuume…

Mainokset

8 thoughts on “Säästövinkki Helsingissä passikuvia tarvitsevalle

  • Mekin ollaan aikaisemmin pulitettu passikuvista paaaljon enemmän. Joskus kokeilimme niitä automaattikuviakin, mutta niitä ei sitten aina hyväksyttykään passiin eli kalliiksi tuli sekin. Varsinkin useamman lapsen kanssa tästä tuli tuntuva säästö!

   Tykkää

 1. Kuvat kelpasivat passeihin ja nyt lapsilla on uudet hienot passit! Olettekos muuten nähneet näitä uusia passeja, joiden sivuilla seikkailevat hirvet ja muut metsän eläimet?

  Sen verran pitää purnata, että meille sanottiin, että vauvan kohdalla pitää varautua siihen, ettei passi tule kelpaamaan 5 vuotta, koska lapsen kasvonpiirteet vaihtuvat. Tämä tuntui tosi epämääräiseltä! Kukas sen määrittelee, milloin kasvonpiirteet ovat muuttuneet siinä määrin, ettei passi enää kelpaa? Voidaanko vauvan pääsy evätä jonnekin maahan tällä verukkeella? Miksi passista täytyy sitten maksaa täyden 5 vuoden mukaan?

  Aikoinaan hankimme esikoiselle passin vauvakuvalla ja tuohon aikaan se oli 10 vuoden passi. Niin vain poika matkusti sillä sen 10 vuotta, vaikka täytyy kyllä sanoa, että itse joskus mietin, että kuinka kukaan voi poikaa tunnistaa niin vanhasta kuvasta ja poikaa itseäänkin passi nolotti.. Mutta mielestäni on aikamoinen epäkohta, että passista joutuu maksamaan viiden vuoden hinnan, jos se ei sitten kelpaakaan viittä vuotta!!!

  Tykkää

 2. Tämä postaus on ollut tosi suosittu! Täytyykin mainita, että kävin hyödyntämässä tarjousta taas uudelleen! Tarvitsin 1-vuotiaasta kuvat viisumihakemusta varten. Saimme Algeriassa ensin väärää tietoa eli eräs virkailija väitti, että poika pääsisi kanssani maahan ilman viisumia perhekirjalla, mutta onneksi tarkistin asian maasta poistuessani, koska poika tarvitseekin viisumin. Isän kanssa lapset pääsevät maahan ilman viisumia, koska heidät on merkitty isän algerialaiseen passiin. No, onneksi tarjous oli edelleenkin voimassa Verkkokaupassa!

  Tykkää

 3. Taas käyty kuvauttamassa kaksi lasta ja äiti, kun Algeriassa otetut kuvat unohtuivat Algeriaan. Eli vielä näyttää tarjous olevan voimassa. Ihanat kuvat tuli pojista ja kuvaaja oli kärsivällinen, vaikka pienin ei olisi halunnut kuvattavaksi.

  Tykkää

 4. Päivitysilmoitus: Onnellista uutta vuotta 2015! | Lastensilmin

  • Voi miten mukava kuulla :). Voit uskoa, että olemme itsekin hyödyntäneet kyseisen tarjouksen jo monen monta kertaa, kun kuvia on pitänyt hankkia passeihin, viisumeihin jne. Myös suurperheen kukkaro on kiittänyt tätä tarjousta :). Nykyisin toki teetämme passikuvat täällä Algeriassa.

   Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s