875g!

Halusin jakaa löytämäni koskettavat keskosuutta käsittelevät facebook-sivut kanssanne. Kurkatkaapa!

https://www.facebook.com/875grammaa

Meidänkin vanhin poika oli hoidossa Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osastolla heti syntymänsä jälkeen. Hän ei tosin ollut keskonen, mutta hänellä oli muita ongelmia. Tilanne tuli meille täydellisenä yllätyksenä ja nuo facebook-sivuillakin mainitut käytävät Naistenklinikan ja Lastenklinikan välillä tulivat tutuiksi. En vieläkään tiedä, millä voimilla kävelin tuota väliä useamman kerran päivässä suoraan synnytyksen jälkeen. Myöhemmin olen miettinyt, että olisin voinut vaikka pyörtyä käytäville, mutta silloin en ajatellut asiaa kyllä ollenkaan – enemmänkin olin huolissani, että saan pumppaamani maitotipat ajoissa vauvalle syöttöletkua pitkin annettavaksi. Liikkeellä pysyminen sai pysymään kasassa edes jotenkuten.  Olin itse erinomaisessa kunnossa synnytyksen jälkeen ja muistan toivoneeni, että olisin voinut vaihtaa osia lapseni kanssa.

Osastolla näin monia keskosia ja nuo pienet taistelijat tekivät lähtemättömän vaikutuksen! Samoin osaston henkilökunta! Tupsahdinpa osastolle milloin vain, niin aina oli joku poikamme sängyn vierellä ja kiireestä huolimatta hoitajilla ja lääkärillä oli aikaa selittää meille lapsemme tilannetta. Lasta kannustettiin myös pitämään kenguruhoidossa letkuista ja johdoista huolimatta. Kyseinen poika on jo 11-vuotias, reipas ja terve jalkapalloilija. Toivon yhtä hyvää paranemista 875-grammaisena syntyneelle pikkuiselle ja voimia vanhemmille! ♥

Tätä työtä kannattaa todellakin tukea!

875g

(Kuva 875g-Facebook-sivuilta)

Vielä loppuun lainaus ko. sivuilta:

”Pieni tyttö sai liikkeelle ison ryhmän ja paljon hyvää. Nyt on aika näyttää sosiaalisen median voima ja parantaa pienet yksi sairaala kerrallaan. Autetaan siellä, missä apua eniten tarvitaan. Ostetaan ensin keskoskaappi sairaalaan, jossa sille on suurin tarve.
Jo eurokin on tärkeä. Kerätyistä rahoista 100 % päätyy lyhentämättöminä suoraan kohteeseen.
Lahjoitustilinä toimii Lastenklinikan Kummien tili, Nordea FI2914703000204001 – laita viestiruutuun teksti ”875 grammaa” niin saamme korvamerkittyä ja kohdennettua keräyspotin.
Ja nyt ensimmäistä kertaa: tykkää ja jaa tämä kuva hyvän asian puolesta, ja mikä tärkeintä, lahjoita, mikäli suinkin pystyt. Eurokin merkitsee paljon.
Joku päivä apua saattaa tarvita myös oma lapsi.”
Haastan kaikki lukijani auttamaan – kukin mahdollisuuksiensa mukaan!
Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s