Kokeilussa Vitaplex Salmiakki D3-vitamiini

Pääsimme testaamaan Vitaplex Salmiakki D3-vitamiinia Hopottajat-suosittelumedian kautta. Olin tosi ilahtunut kuultuani valinnasta kampanjaan, koska olin taistellut vanhempien lasteni kanssa D-vitamiinien syömisestä ja ajattelin, olisiko tässä kenties ratkaisu tähän ongelmaan. D-vitamiinin hyvistä ominaisuuksista on viime aikoina puhuttu niin paljon, että olen itsekin yrittänyt ottaa sitä säännöllisesti. Tuotteen testaaminen sopi siis perheellemme paremmin kuin hyvin!

Lapset (3-11v.) ihastuivat tablettien makuun heti ensi maistamisella – samoin minä! Tabletti maistuu reippaan salmiakkiselta ja on tosi pieni ja helposti syötävä. Minä tosin toivoisin, että tabletti olisi isomman kokoinen – maku on niin hyvä, että tekee heti mieli ottaa toinenkin tabletti ja suositeltu päiväannos on vain yksi tabletti. Toisaalta pieni koko on lapsille helppo ja turvallinen.

Nyt lapset muistuttavat itse D-vitamiinien ottamisesta – ero aikaisempaan vastenmielisyyteen on hurja! Purkki täytyy tosin pitää tarkasti poissa lasten ulottuvilta, ettei 3-vuotias vain söisi näitä liikaa. Isommat onneksi jo ymmärtävät yhden tabletin rajoituksen!

Jos D-vitamiinin ottaminen tuntuu vastenmieliseltä, suosittelen kokeilemaan näitä, varsinkin, jos pidät salmiakista. Näitä saa ihan päivittäistavarakaupoista.

 

Lisätietoja löydät täältä: www.hopottajat.fi/vitaplex_salmiakki/ .

Mainokset

6 thoughts on “Kokeilussa Vitaplex Salmiakki D3-vitamiini

 1. Kiva, että löytyi mieleinen D-vitamiini. Meillä tuo ei maistunut kuin isoveljelle. Meillä on syöty apteekin Devisolia 20 mikrog (sitruunanmakuinen). Se on maistunut. Ainoa pilleri, jota pikkusisko suostuu syömään. Ei kelpaa multitabsit tai maitohappobakteerit, joita joskus olisi tarjolla. Tuli mieleen, että miksi ei voisi ottaa kahta Vitaplexia, kun siinä on vain 10 mikrog? Nuo D-vitamiinin saantisuosituksethan tuntuu nousevan koko ajan.

  Tykkää

  • Makuasioitahan nämä ovat. Ja voisin hyvin kuvitella, etteivät nämä olisi välttämättä kovin pienten makuun.

   Niin muuten – jännä, että purkin kyljessä on annostuksena 1 tabletti ja ettei saa ylittää ja sitten toisaalta on 20mikrog tabletteja – mitenkäs nämä annostukset meneekään.. Voisikohan tuo liittyä siihenkin, että näissä on makeutusainetta, jolla voi liiallisesti käytettynä olla laksatiivisia vaikutuksia? Mene ja tiedä – en ole kuitenkaan viitsinyt enempää ottaa.

   Olen jostakin kyllä lukenut, että Suomen suositukset ovat vieläpä tosi matalia moneen muuhun maahan verrattuna, mutta toistaiseki olen mennyt näiden Suomen suositusten mukaan.

   Tykkää

   • Mä kysyin apteekista. Ja ihan hyvin voidaan syödä koko perhe sitä 20mikrog. Joinain päivinä on menny ylikin. Ja mun purkissa lukee kans, että 1 tbl päivässä. Ei saa ylittää.. Lääkefirmat pesee kätensä kaikesta mahdollisesta. Onhan Buranan ja panadolinki sallittu annos enemmän ku paketissa lukee..

    Tykkää

   • Asia alkoi kiinnostaa ja googlettamalla löysinkin monia mielipiteitä saantisuosituksista. Monen kannanoton mielestä Suomen suositukset ovat tosiaan liian matalat. Ei näissä maallikko pysy enää perässä :).

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s