Kim-peli

Pelasimme tänään kolmevuotiaan kanssa Kim-peliä. Pelin ideana on, että pöydälle laitetaan esineitä, jotka pelaajat yrittävät painaa mieleen. Pelaajat laittavat silmät kiinni ja ohjaaja poistaa yhden esineen. Pelaajat yrittävät muistaa, mikä puuttuu. Peliin sopivat monet pienet esineet tai esimerkiksi kuvakortit. Me käytimme eilen pilttipurkin kansista tekemiäni kortteja ja toistimme sanoja monta kertaa niiden mieleenpainamiseksi. Poika tykkäsi pelistä ja halusi myös välillä toimia ohjaajana, jolloin minä yritin muistella, mikä kuva puuttuu. Tämä on tehokas tapa esimerkiksi uusien sanojen tai vaikkapa kirjainten opetteluun  ja hauskaa ajanvietettä.

Täältä löytyy hauska kierrätysaiheinen versio edistyneemmille pelaajille: http://www.pirkanmaan-jatehuolto.fi/Tietori/ymparistotieto_kim_peli .

Mainokset

3 thoughts on “Kim-peli

  1. Should people commenting just want to get links then they should at least show the common sense to give a related and thorough comment. All comment spam does is potentially damage your SEO attempts and also creates worthless backlinks. The best way to make money online is to make friends with fellow bloggers who have blogs of a similar topic and hopefully generate really targeted traffic by posting a genuine response. Maybe others might read this prior to commenting after me, I will not be holding my breath.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s