Perhosia salaatissani

Ihastuimme eilen vaaleanpunaisiin perhosmuotteihimme ja tänään mietin, mitä niillä voisi vielä muotoilla. Lopulta leikkasimme pienellä muotilla 3-vuotiaan kanssa juustonjämän, joka oli jo sen verran ohut, että juustohöylällä oli vaikea leikata, mutta juuri sen verran paksu, että muotilla sai kivasti ja helposti nättejä pikkuperhosia. Koristelin perhosilla salaatin. Nam!

Mainokset

6 thoughts on “Perhosia salaatissani

  1. If commentors hope to achieve backlinks then they might want to at least have the decency to write a related and readable reply. All comment spam does is hurt your backlinking attempts and generates worthless backlinks. The realsafest way to behave is to befriend fellow bloggers who have blogs of similar topic and generate actual targeted traffic by making a genuine response. Maybe future commenters will realise this prior to posting after me, Do not hold your breath.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s