Vantaan perhekirppis Lanttila testattu!

Kävimme sunnuntaina tutustumassa Vantaan perhekirppis Lanttilaan ja täytyy nyt kehaista paikkaa täälläkin, vaikken tällä kertaa tehnytkään kovin kummoisia löytyjä… Tilat ovat siistit ja niin avarat, ettei rattaidenkaan kanssa tuntenut olevansa tien tukkeena. Pöydät olivat täynnä ja tarjonta oli monipuolista. Tällä kertaa vain ei oikein koot osuneet kohdalleen, muutoin olisikin löytynyt vaikka mitä :)! Myös kirppiksen sijainti on hyvä; vierestä löytyy mm. monia huonekaluliikkeitä, kuten Ikea eli samaan reissuun voi yhdistää käynnin näissäkin! Me suunnittelimme käynnin niin, että kävimme ensin Lanttilassa, kun Ikea ei ollut vielä edes auki ja sieltä suoraan suuntasimme Ikeaan, jossa saimme näppärästi kaksi lasta parkkiin leikkimään :).

Lisätietoja Lanttilasta löytyy täältä: http://www.lanttila.fi/vantaa/ .

 

Suosittelen!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s