Virkattuja muffinseja


Kotoa löytyi jämälankaa ja -pumpulia, joista päätin kokeilla tehdä virkattuja muffinseja – lapset kun tykkäävät kovasti Ikean kangaskasviksista, niin ajattelin, että nämä sopivat hyvin myös leikkiruuiksi. Heti alkuun täytyy todeta, että olen aivan aloittelija virkkaamisessa – mutta lapset onneksi arvostavat hyvää yritystäkin :)!

 

 

 

 

Löysin helpon ohjeen täältä: http://olotila.yle.fi/koti/kasityot/virkatut-muffinit-silmanruokaa-herkkusuille . Löysin tosi koristeellisiakin ohjeita, mutta tämä tuntui turvallisen yksinkertaiselta ohjeelta.

Muffinsien tekeminen oli kivaa! Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin tehnyt kerralla enemmänkin ja jälkikin olisi ollut parempaa, mutta tässä nyt muutama koevedos. Virkatut kasvikset, marjat ja hedelmät voisivat olla myös kivoja…

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s