Pikkumies sai vihdoinkin vaatetta…

Olen täällä useampaankin otteeseen marmattanut, että kirppisten tarjonta 104cm pojille on aika lailla olematonta. Päädyinkin lopulta tilaamaan pojalle vaatetta Lekmeristä . Ajattelin, että saanpahan sitten kierrätettyä nämä pikkuveljelle – jos nyt näistä meidänkään vaatteista jää mitään jäljelle… Olen nyt ihastunut Lekmerin verkkokauppaan, kun samasta paikasta löytyy sekä leluja että vaatteita ja valikoimat ovat yllättävän laajat. Tilasin kerralla sen verran paljon, ettei mennyt postimaksuakaan.

Mitä paketista sitten löytyikään? Poika sai suosikkejaan Cars Salama-paitoja sekä värikkään poliisiautopaidan. Tiedän, että läheskään kaikki eivät pidä noista hahmovaatteista, mutta olen ajatellut, että koska lapsi niistä pitää, niin ostetaan sitten. Eivätkä nuo nyt omaankaan silmääni mitenkään pahoilta näytä. On ainakin väriä! Poika osaa nimittäin jo sanoa, jos ei jostakin vaatteesta pidä ja erityisesti paidan kuva on tärkeä! Suosikiksi näistä paidoista tuntuu nousseen tuo punainen Salama-paita, joka on jo ehtinyt monesti päälle.

Pojalla oli jo parin vuoden takaisella Ranskan matkalla mukana paljon Salama-paitoja ja etukäteen ajattelin, että siellä viimeistään ne kyllä erottuvat joukosta. Niin erottuivatkin, mutta yllätyksekseni moni kehui niitä ja kysyi jopa, mistä olin paidat ostanut. Ehkäpä Ranskassa ollaan vain kovin kohteliaita :)! Tosin pojalla oli kyllä kauluspaitakin – Salaman kuvalla :). Disneylandiin paidat tietysti sopivat tosi hyvin. Kävi vielä niin mukavasti, että studioilla esitetty stunt-auto-show oli Autot-elokuvien inspiroima ja niin hieno, että se oli elämys meille aikuisillekin!

Tilasin vielä Abekon ulkoilupuvun kevääksi sekä Name it:n tähtipipoja. Tuo pipon malli muistuttaa kivasti pipoa, jossa vanhin poika kulkee melkein kesät talvet – nimittäin heidän joukkueensa Logo-pipoa. Nyt on pojilla samantapaiset, mutta kuitenkin aivan erilaiset, lätsät. Abekon ulkovaatteita en ole ennen kokeillut. Joku sadeasu meillä on Abekolta tainnut olla, mutta ei tällaista ulkoilupukua. Tämä oli kumminkin niin edullisessa tarjouksessa, että ajattelin ostaa ns. kakkospuvuksi – kirpparilla toisinaan pyydetään lähes samaa hintaan kuluneista ulkoilukamppeista, mikä ei mielestäni sovi kyllä yhtään kirppisten alkuperäiseen aatteeseen… Nähtäväksi jää miten puku kestää meidän rymypojan käytössä… Takki varsinkin vaikuttaa kyllä hintaansa nähden tosi hyvältä!

 

(Sisältää mainoslinkin.)

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s