Melkein kuin hammamissa!

Kun tulin eilen lasten kanssa kävelyltä, posteljooni kiikutti minulle suoraan käteen mielenkiintoista pakettia – tämä on aika epätavallista täällä Helsingissä, mutta olemme asuneet tässä jo sen verran kauan, että postimieskin tuntee. Paketti oli Yves Rocherilta ja tosi mieleinen! Alkoi ihan naurattaa, kun kääreistä kuoriutui Plaisirs Nature Provencen oliiviöljy -vartalovoide, -vartalon kuorinta-aine sekä – suihkuvaahto. Syy tähän on se, että eräs läheiseni on viimeisten kuukausien aikana jatkuvasti muistuttanut minua oliiviöljyn terveyttä edistävistä vaikutuksista ja kehottanut kokeilemaan oliiviöljyä josjonkinlaiseen tarkoitukseen! En siis etukäteen tiennyt, millaisia tuotteita Yves Rocher lähettää testattavakseni, mutta nämä tulivat kyllä oikeaan osoitteeseen!

Heti kotiin päästyäni laitoin saunan päälle ja odotin sekä saunan lämpiämistä että miestä kotiin harkoista lastenvahdiksi. Saunasta on viime aikoina tullut pieni pakopaikkani arjesta – sellainen hengähdystauko, jolloin voi ajatella omia juttuja ajatuksen katkeamatta ja keskittyä hetken vain itseen. Kai tämä on nyt sitä niin kutsuttua ”omaa aikaa”.

Tuotteet pääsivät siis heti testiin! Ensimmäisenä oliiviöljy – suihkuvaahto. Suihkuvaahto sisältää tuotetietojen mukaan seuraavia aitoja luonnon raaka-aineita: AOC Provencen oliviiöljy, luonnonmukainen taikapähkinävesi, kasvipohjainen glyseriini ja kasvipohjainen pesevä aineosa. Käytössä suihkuvaahto oli ihanan tuoksuista ja vaahtosi kivasti. Tätä voisi käyttää myös kylpyammeessa. Paketin mukana tuli lisäksi pumppu, joka sopi tähän vaahtopurkkiin ja helpotti annostelua huomattavasti – erityisesti lasten käytössä! Tästä pullosta ei vaahdot kaadu lattialle!

Seuraavaksi testasin oliiviöljy -vartalon kuorinta-aineen, joka sisältää seuraavia kasvipohjaisia hoitavia aineosia: Provencen AOC-oliiviöljy, oliivin- ja aprikoosinkivijauhe, luonnonmukainen karitevoi, manteliöljy ja luonnonmukainen aloe vera -geeli. Tuote tuntui iholla tosi kivalta! Tunnetta on vaikea kuvailla, mutta tuntui kuin iholta olisi kevyesti kuorittu pois epäpuhtauksia.  Kotoa löytyi pesukinnas, jolla vielä pyörittelin ainetta iholla. Tuntui aivan kuin olisin ollut hammamissa!  Ja olen ollut oikeassa hammamissa eli tiedän, mistä puhun! Oliiviöljy tuotteiden ainesosana lisäsi tätä tunnetta.  Tosin täytyy sanoa, että nautin tästä saunahetkestäni enemmän kuin yleisessä hammamissa käynnistä – nautin omasta rauhasta ja kiireettömyydestä!  Yves Rocherilta löytyy muuten myös  Tradition de Hammam -tuotesarja, jota voisi olla mielenkiintoista testata seuraavaksi! Kuorinnan jälkeen tuntui, että iho tuli tosi puhtaaksi ja pehmeäksi.

Pehmeyden viimeisteli vielä lopuksi levittämäni oliiviöljy-vartalovoide, joka sisältää myöskin luonnollisia kasvipohjaisia aineosia: Provencen AOC oliivöljyä, luonnonmukaista karitevoita, manteliöljyä, avokadoöljyä, luonnonmukaista aloe vera -geeliä ja kasvipohjaista glyseriiniä. Voide imeytyi hyvin ja iho tuntui voiteen levittämisen jälkeen nimenomaan pehmeältä – ei ollenkaan rasvaiselta!

Tämä pieni hemmotteluhetki antoi energiaa koko loppuillalle! Jälkeeni pesuhuoneeseen menneen seuraavan saunojan kommentti oli: ”Kylläpä täällä tuoksuu hyvältä!” Totta, kylpyhuoneessa leijaili vielä pitkään kylpyhetkeni jälkeenkin makea tuoksu – ei ollenkaan sellainen kirpeä, jollainen on joskus tavallisessa oliiviöljyssä, vaan oikein miellyttävä! Myös lapset kokeilivat suihkuvaahtoa ja pitivät siitä.

Olen viime aikoina tehnyt useita onnistuneita ostoksia Yves Rocherilta – on mukavaa, kun pienemmälläkin budjetilla voi tehdä kivoja löytöjä! Meille on tullut mm. kimaltelevaa suihkuvaahtoa, karkkimaiselta tuoksuvaa käsisaippuaa sekä sitruuna-vanilja-huonetuoksua. Olen tainnut jo kertoakin, että pidän vaniljasokerista, mutta sitä en ole kertonut, että rakastan vaniljan tuoksua! Minikokoiset Yves Rocherin suihkuvaahdot olivat tosi suosittuja tytön koulun uintireissulla: ne oli helppo pakata mukaan ja riittivät pariin suihkukäyntiin – ja vielä riitti kavereillekin :)!

Yves Rocherin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä. KLIK!

Kiitos Yves Rocher!

(Sisältää mainoslinkin.)

Mainokset

One thought on “Melkein kuin hammamissa!

  1. Informative posting, it is fantastic to at last find insightful information amongst the dross, I am really pleased to encounter a blog that is not full of the everyday garbage, many thanks.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s