Nutraus-kuulumisia

Kuinka moni on aloittanut nutraamisen alkuvuonna? Olen itse aloitellut tällä kertaa hiljalleen imetyksen loputtua – korvaamalla muutamia aterioita Nutrilett-patukoilla ja -vanukkailla. Ihan täydelliselle Nutrilett-kuurille en aio tällä kertaa ryhtyä, kun pudotettavia kiloja olisi ainoastaan n.5 normaalipainoindeksin saavuttamiseksi. Toisaalta kyllä syömällä pelkästään Nutrilett-tuotteita tuon tavoitteen voisi saavuttaa nopeastikin, mutta ajattelin tällä kertaa, että hiljaa hyvä tulee. Nythän Nutriletilta löytyy myös välipalapatukoita, joilla ei ateriankorvaus-patukoiden tapaan ole tarkoitus korvata aterioita, vaan ne ovat vaihtoehto normaaleille välipalapatukoille. Ne sisältävät vähemmän sokeria kuin tavallisissa suklaa- tai muissa välipalapatukoissa keskimäärin. Niissä on myös runsaasti proteenia ja kuituja. En ole itse vielä kokeillut näitä, mutta näyttävät herkullisilta. Onkos joku jo ehtinyt kokeilla?

Nutriletin lisäksi kokeilen tällä kertaa Fructolaxia – kuitupitoista ravintolisää – , joka on minulle uusi tuttavuus. Täytyy myöntää, että pidin paketin mukana kaupanpäällisinä tulleista ”tablettimuotoisista, vanhemman mallisista” Fructolaxeista enemmän kuin näistä uusista. Tabletti oli helppo nielaista, mutta nämä uudet kuutiot tuntuvat jonkinlaisilta erikoisen makuisilta ja koostumukseltaan hieman vaikeasti nieltäviltä marmelaadeilta. Mutta meille tytöillehän on jo pienenä opetettu, että kauneuden eteen pitää joskus kärsiä – niin, että kyllä nämäkin alas saa. Ja tuntuvat toimivan :)!

Järisyttäviä tuloksia en ole vielä saavuttanut, mutta kyllä mies jo mainitsi, että olet tainnut hieman laihtua :).

Löysin molemmat tuotteet Toknetistä, jossa on nyt meneillään Nettopäivät (11.3 – 24.3): toimituskulut ovat 0€ (paitsi painavat ja isokokoiset kuljetukset!) ja sivuilta löytyy paljon tarjouksia! Toknettiin pääset tästä: www.toknet.fi
.

(Sisältää mainoslinkin.)

Mainokset

2 thoughts on “Nutraus-kuulumisia

  1. If the commenters of this blog aspire to generate backlinks then they should at the very least show the decency to try and post a thoughtful and readable comment. All comment spam does is hurt your SEO efforts and generates useless backlinks. The best way to be a success is to befriend fellow bloggers who have blogs of similar topic and generate genuine targeted traffic by making a genuine reply. Maybe future commenters will consider this before posting after me, We live in hope.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s