GoExpoilemassa

Kolme vanhinta lasta oli tänään GoExpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa isänsä kanssa. Olisin itsekin päässyt mukaan, mutta päätin, etten lähde rattaiden kanssa tungokseen tukkeeksi. Toisaalta Lapsi- ja Lemmikkieläinmessuille tekisi kyllä mieli mennä! Onko joku lukijoista ollut tuolla rattaiden kanssa? Tai aiotteko mennä? (Täältä löytyy lisätietoa Lapsi-messuista http://www.finnexpo.fi/Sites2/Lapsi/Sivut/default.aspx.)

Vanhimman pojan joukkue oli tänään ”esiintymässä” palloilu-osastolla ja oli ollut kivaa! Hän kävi myös mm. kiipeilemässä ja ajamassa bmx:llä. Myös pienemmät tykkäsivät messuista; tyttö pääsi katsomaan hevosia ja ampumaankin – hän oli kuin Calamity Jane! Pienin poika pääsi taistelulentokoneen kyytiin sekä kokeilemaan kanoottia. Poika oli kovin jännittyneen näköinen taistelulentokoneen kypärä päässään!

Minulle tuotiin tuliaisiksi kivoja kuvia ja videoita, jotka tosin ehtivät jo hävitä. Luulen, että 3-vuotias painoi tohkeissaan delete-näppäintä hävittäen kuvat saman tien… – mutta mukavaa näytti kuvien perusteella olleen!

Sain ”tuliaisiksi” myös Mandala Travelin harvinaisen upeasti kuvitetun matkaesitteen. Kylläpä alkoikin tehdä mieli tänne … tai tänne. Olen kerran elämässäni päässyt kamelin kyytiin Israelissa. Oli aika keinuvaa menoa! Pitkään aikaan emme olekaan käyneet reissussa koko perheen voimin. Joinakin vuosina on tullut tehtyä monta ulkomaanreissua vuodessa, mutta nyt on ollut pitkä tauko ja tekisikin mieli taas lähteä reissuun! Tässä vielä ihana kuva Perusta samaisen esitteen sivuilta: 002. Nuo kantoliinat ovat tosi upeita!

Lisätietoja messuista löytyy täältä: http://www.finnexpo.fi/Sites1/GoExpo2013/Sivut/default.aspx.

Mainokset

2 thoughts on “GoExpoilemassa

  1. Olen ollut lapsimessuilla kaksi kertaa, toisella kerralla rattaiden kanssa ja toisella ilman. Rattaiden kanssa oltiin lauantaipäivänä ja heti aamupäivästä. Alkuun mahtui kulkemaan ihan hyvin, sitten oli ahtaampaa kun tuli enemmän väkeä. Toisella kertaa ilman rattaita oltiin perjantaina ja silloinkin heti aamupäivästä. Ainakin tuolloin oli perjantaina vähemmän ihmisiä ja silloin olisi varmaan mahtunut vaunuillakin paremmin kulkemaan koko päivän. Eli suosittelen perjantaita messupäiväksi, jos se vaan on mahdollista (tosin onkohan tänäkin vuonna niin, että lemmikkieläinpuoli ei ole auki vielä perjantaina?)

    Tykkää

    • Lemmikkieläinmessut näyttävät harmi kyllä olevan vain lauantaina ja sunnuntaina – juuri kovimpaan ruuhka-aikaan. Olin vähän suunnitellut, että lähtisin messuille vauvan ja tytön kanssa. Tyttö kun tykkäisi varmasti noista lemmikkimessuista ja samalla lipulla pääsisi molempiin… Toisaalta messut todennäköisesti saavat hänet haluamaan entistä enemmän omaa karvaista lemmikkiä, jota emme tällä hetkellä voi ottaa… Jos lemmikkimessut jättäisi väliin ja menisinkin vain lapsimessuille vauvan kanssa heti perjantai-aamuna… tai sitten viikonloppuna ajan kanssa. Pitääpä vielä miettiä…

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s