Taas muutama kirppislöytö

Olin taas tänään kirpparilla pojan kerhon aikana. Ensimmäisillä kerhokerroilla siivoilin kotona, kävin ruokaostoksilla ja yritin tehdä tarpeellisia rästiin jääneitä hommia. Uskomattoman paljon saa tehtyä kahdessa ja puolessa tunnissa, kun pieni apulainen on kerhoilemassa :)! Mutta nyt olen näinä kahtena viime kerhokertana viettänyt ns. omaa aikaa. Vauva nukkuu yleensä tosi hyvin vaunuissa ja vaikka ei nukkuisikaan, katselee tyytyväisenä maailmanmenoa, niin sikäli saan olla ihan rauhassa. Olen todella kaivannut rauhaisia kirppiskäyntejä! Tänään suuntasin hieman kauempana olevalle kirpparille. Vekara-kirpparille en harmikseni uskalla kerhoaikaan lähteä, kun matka kestää sen verran, etten välttämättä ehtisi hakea kerholaista ajoissa.

Muutamia kivoja juttuja löytyi, jopa yksi 104cm paita! Kuulin, kuinka eräs toinen kirpparin asiakas valitti puhelimessa samasta asiasta kuin minä: pojille ei tahdo vaatetta löytyä, mutta tytöille olisi vaikka kuinka! Ostammeko me äidit enemmän vaatetta tytöille vai pitävätkö tytöt vaatteitaan todellakin paremmin kuin pojat? Meillä ainakin tyttö rikkoo ja sotkee vaatteitaan siinä missä pojatkin! Minusta kyllä poikavauvoille löytyy kivasti vaatetta, mutta nyt koossa 104cm myydään melkeinpä ”ei-oota” tai sitten tosi rikkinäistä/likaista kovaan hintaan tai sitten sellaista tummaa pääkallo -tyyliä, joka ei oikein iske…

Tällaista siis löysin…
…74cm Legon kiva palomies-paita. Esikoisella oli tosi paljon tummansinisiä vaatteita vauva- ja taaperoaikana. Toisella pojallamme en jossakin vaiheessa sietänyt tummansinistä juuri ollenkaan, mutta nyt taas tummansininen on silloin tällöin käytettynä tuttua ja turvallista… Niin se maku muuttuu…

… pehmoiset farkut ruskeilla leveillä resoreilla. Normaalifarkkuja en halua vauvalla käyttää, mutta nämä ovat tosiaan ihanan pehmoiset ja näissä näyttää olevan kiva potkiskella. Näistä taisi tulla meidän suosikkipöksyt!

… 104cm dinosaurus-paita kerholaiselle. Tämä ei ole ihan täysin makuuni, mutta tarjonta on niin vähäistä, ettei pidä olla liian nirso… Ajattelin, ettei ole kuitenkaan liian hurja kerhopaita… Poika tykkäsi ja halusi heti kokeilla!

Mainokset

3 thoughts on “Taas muutama kirppislöytö

 1. Kirpparilöydöt kyllä ilahduttaa aina! 🙂 Silloin varsinkin, kun löytää kirpparilta edullisesti jonkin vaatteen, josta facebookin kirppareilla pyydetään moninkertaista hintaa. Poikien vaatteista olen ihan samaa mielta, niitä harvemmin löytää kivoja ja hyväkuntoisia 😦

  Tykkää

  • Nettikirppareilla usein harmittaa myös hinnan päälle tulevat postarit – postareiden hinnalla, kun saisi usein tavalliselta kirpparilta jo vaatteen tai pari ja nouto ei läheskään aina onnistu… Päädyin tänään tilaamaan 3v pojalle muutamia paitoja uusina Lekmeristä, kun kirppareiden tarjonta tosiaan on niin vähäistä ja pojan vaatevarastot tällä hetkellä niin pienet. Tulipa ainakin mieleisiä. Tuossa voisi olla hyvä bisnesidea jollekin – poikien siistejä, kierrätettyjä vaatteita kohtuuhinnoilla ;)!

   Tykkää

 2. A tooth (plural teeth) is a undersized, calcified, whitish structure ground in the jaws (or mouths) of multitudinous vertebrates and worn to break down food. Some animals, explicitly carnivores, also take teeth for hunting or owing defensive purposes. The roots of teeth are covered by gums. Teeth are not made of bone, but degree of multiple tissues of varying density and hardness.

  The community structure of teeth is similar across the vertebrates, although there is considerable modifying in their shape and position. The teeth of mammals be struck by esoteric roots, and this figure is also initiate in some fish, and in crocodilians. In most teleost fish, however, the teeth are fastened to the outer surface of the bone, while in lizards they are fastened to the inner side of the jaw by way of harmonious side. In cartilaginous fish, such as sharks, the teeth are joined around rough ligaments to the hoops of cartilage that accumulate the jaw.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s