Kirpputorin aarteita

Poikkesin tänään pikkuruiselle lähikirpparille sillä aikaa kun 3-vuotias poika oli kerhossa. En astunut sisään kovin suurin odotuksin, mutta mitäs sitten löytyikään…
… käyttämätön, laputkin vielä kiinni, Imse Vimse-AIO -vaippa, 50c. Tällaista Imse Vimsea en ole kokeillutkaan. Imut ovat kuoressa kiinni. Näyttää paljon näppärämmältä kuin flanellettet erillisine kuorineen.

…upean vihreä Myllymuksut-taskuvaippa imun kanssa samasta pöydästä. Näyttää myöskin iskemättömältä ja maksoi myöskin 50c!

…74cm lyhythihainen pallokuvioinen body alusbodyksi ja kesää varten (jos vielä mahtuu sillloin). Tämäkin taitaa olla uusi, koska tuotelapun naru on vielä kiinni. Hinta huimat 50c tässäkin!

…Lopuksi löytyi vielä Polarn o. Pyret:n velourtakki 2 eurolla. Pidän paljon Po.P:n vaatteista, mutta en raaski ostaa uusina, ainakaan normaalihintaan. En ennen halunnut ostaa pikkulapsille mustia vaatteita, mutta nykyisin ostan joskus kirjavien vaatteiden vastapainoksi. Ja ainahan paitaan voi yhdistää värikkäät housut ;)! Tykkään velourista pienten vaatemateriaalina! Tämä löytämäni takki on kokoa 86cm, mutta ostin varastoon.

Tämä juuri on mukavaa kirppiksellä käymisessä -koskaan ei voi etukäteen tietää, mitä löytää! Mutta missä ne 104cm vaatteet piileksivät?

Mainokset

3 thoughts on “Kirpputorin aarteita

  1. A tooth (plural teeth) is a small, calcified, whitish structure start in the jaws (or mouths) of multitudinous vertebrates and habituated to to defeat down food. Some animals, explicitly carnivores, also exercise teeth for hunting or in place of defensive purposes. The roots of teeth are covered sooner than gums. Teeth are not made of bone, but degree of multiple tissues of varying density and hardness.

    The unrestricted make-up of teeth is be like across the vertebrates, although there is sizeable modifying in their form and position. The teeth of mammals be struck by serious roots, and this pattern is also create in some fish, and in crocodilians. In most teleost fish, manner, the teeth are fastened to the outer surface of the bone, while in lizards they are fixed devoted to to the inner interface of the jaw during a man side. In cartilaginous fish, such as sharks, the teeth are joined beside perplexing ligaments to the hoops of cartilage that type the jaw.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s