Urtekram – tuotteita testaamassa

Pidän uusien asioiden kokeilemisesta. Neljän lapsen kanssa ei kuitenkaan voi kokeilla mitään kovin extremeä… Siksi toimiminen Buzzadorina sopiikin minulle! Mitä Buzzaaminen sitten on?

Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. Yrityksellä on jo 300 000 jäsentä eli Buzzadoria, jotka ovat minun laillani luonteeltaan uteliaita ja haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorien tehtävänä on jakaa rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen sekä internetissä että kasvotusten. Nyt myös blogini on saanut kunnian toimia Buzzador-blogina.

Tällä kertaa sain kokeiltavakseni Urtekramin uutta kosteuttavaa Nordic Birch -päivävoidetta sekä – käsivoidetta. Tuotemerkki ei ollut minulle aikaisemmin tuttu, vaikkakin yritys on toiminut jo vuodesta 1972 ja on Pohjoismaiden suurin luomutuotteiden tukkukauppias. Urtekram on lähtöisin Tanskasta. Tuoteinfo sai minut vakuuttuneeksi: tuotteet ovat puhdasta luomua, täysin kasviperäisiä eikä niitä ole testattu eläimillä! Tuotteet eivät myöskään sisällä parabeenejä, synteettisiä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita, vaan luonnon omat voimalliset yrtit ovat Urtekram-kosmetiikkatuotteiden perusraaka-aineita. Kuulostaa hyvältä – entäpä käyttökokemukseni?

Aloitin tuotteiden testaamisen heti noudettuani paketin postista. Paketista kuoriutui houkuttelevan näköisiä, vadelman värisiä, voidepulloja. Kokeilin ensimmäisenä käsivoidetta, joka tuntui heti kädessä miellyttävältä. Tuote levittyi hyvin ja jätti käsiin miedon ruiskukan tuoksun. Tämä oli ihanaa luksusta kotiäidin pyykkäämisestä, tiskaamisesta ja muista kotitöistä kuivuneille käsille! Jotkut sanovat, että kädet ovat ihmisen käyntikortti ja nyt viikon käytön jälkeen minun käyntikorttini ovat ihanan pehmeät Tuote tuntui niin luonnonmukaiselta, että uskalsin kokeilla sitä myös pieniin käsiin! Annoin myös tuttavieni kokeilla tuotetta ja kerroin heille sen ominaisuuksista. Jokainen testaaja piti tuotteesta ja kehui muun muassa sen tuoksua ja hyvää tunnetta, joka käsiin jäi voiteen levittämisen jälkeen.

Kokeilin myös Nordic Birch-päivävoidetta, johon ihastuin käsivoiteen tavoin. En ole ollut tähän asti kovin rutinoitunut rasvaaja, mutta nyt on tehnyt mieli heti aamulla levittää kasvoille tätä kosteuttavaa voidetta. Myös kasvojeni iho tuntuu nyt viikon kokeilun jälkeen aikaisempaa pehmeämmältä! Uskon, että tulen jatkossakin käyttämään molempia laadukkailta tuntuvia tuotteita. Näitä saa muuten Prismoista, jos innostuit kokeilemaan!

Mainokset

8 thoughts on “Urtekram – tuotteita testaamassa

 1. No heips! Enpä ole tässä blogissa ennen käynytkään. Kiitti haasteesta, katsonpa sitä joskus ajan kanssa. Selasin blogiasi ja löysin jutun kätilöstä ja vanhanajan synnytyksistä alempaa. Tuli vaan mieleen, että kyllä se voi olla tottakin. Mieheni on syntynyt juuri noin, ennenaikaisena kaksosena, painoi vain alle kilon, toinen kaksonen oli tuhdimpi ja tyttö. Anoppi piti tämän heiveröisen itsellään rintojensa välissä lämpimässä ja kyllä se sitkeästi lähti kasvuun. Vahvempi tyttö annettiin imettäjälle, kun ei maitoa ollut tarpeeksi. Hän ei selviytynyt, mistä lie syystä. Siihen aikaan täällä elettiin sota-aikaa ja väki oli paennut vuorille piiloon, olosuhteet olivat tosi alkeelliset siis. Kyllä kaikki voi olla mahdollista. Vaan ei kai nykyaikana enää kukaan turhan päiten sellaisia riskejä ottaisi.

  Tykkää

 2. Hei, Kiitos mielenkiintoisesta tarinasta! Teillä molemmilla on kyllä miehesi kanssa ollut erityinen syntymä! Tässä sarjassakin äidillä oli jo yli 20 lasta, mutta sitkeästi hän syötti pientä puolen tunnin välein ja piti lämpimässä kenguruhoidossa. Ehkä sitä on nykyään liiankin tottunut siihen, että kaikki hoidetaan niin kovin lääketieteellisesti hengityskonein jne., ettei enää uskokaan, että ennen kiperistä tilanteista on saatettu selvitä ilmankin – toki lapsikuolleisuutta on ollut monin verroin enemmän kuin nykyisin – mutta toisaalta taas näitä selviytymistarinoitakin. Pystytkö muuten katsomaan siellä Yle areenan lähetyksiä? Ts. toimiiko netti riittävän nopeasti? Yle areenalta löytyy paljon mielenkiintoista katsottavaa, jos kaipaat suomenkielisiä ohjelmia..

  Tykkää

 3. Tuo Kätilö-tarina löytyy muuten myös kirjana! Sain ilokseni muutama päivä sitten iPad:n, kun toinen läppärimme hajosi neljännen kerran lyhyen ajan sisällä ja kaupassa oli niin reilu takuu, että sen sai vaihtaa mihin vain samalla summalla Vaikka kyllähän tuo läppäri olikin täysi susi – tämä meidän toinen läppärimme on toiminut varmaan jo 7 vuotta, kun taas tämä maanantaikappale hajosi vuoden sisään neljä kertaa!. Olin haaveillut tuollaisesta Applen iPadista kauan! Sillä sitten selailin E-kirjoja ja siellähän tuo Kätilö-tarina oli. Pääsin lukemaan muutamia näytesivuja ja ajattelin varata kirjan helmetin (kirjaston varausjärjestelmän kautta) – jonoa tosin näyttää olevan paljon!

  Tykkää

 4. Vielä tuli tästä aiheesta mieleen, että olen itse miettinyt, että nuo E-kirjat olisivat varmasti näppäriä ulkomailla. Minä kun kaipaan aina pidemmillä ulkomailla oloaikoina suomenkielistä kirjallisuutta. Luen toki kirjoja englanniksikin, muttei se ole aivan sama asia kuitenkaan. Helsingin kirjastoista löytyy kyllä kirjoja vaikka millä kielillä, mm. arabiaksi, mutta yritäpä etsiä suomenkielistä kirjallisuutta ulkomailta :)!

  Tykkää

 5. Areenalta ei oikeastaan näy kuin uutiset ulkomaille, suomalaisia nettilehtiä seuraan. Ja onhan sitä tullut ladattua e-kirjojakin, minä vaan tykkään lukea oikeata kirjaa mieluummin. Aina niitä tulee kuskattua mukana tai lähetettyä postitse jonkun verran. Näin kauan kun on ollut poissa niin ei oikeastaan kaipaa mitään erityistä, Ranskan satelliittikanavat riittävät mainiosti.

  Tykkää

 6. En tiennytkään, että suuri osa areenan ohjelmista näkyy vain Suomessa – aina oppii uutta! Minäkin tykkään enemmän oikeista kirjoista kuin e-kirjoista, niissä on kuitenkin se-jokin-oikean-kirjan-tuntu, mutta ajattelin, että akuutin lukunälän iskiessä voisi noita e-kirjojakin kokeilla :).

  Tykkää

 7. Ai, sinäkin olet Buzzador :). Minulle ei tuota hammastahnaa edes tarjottu kokeiltavaksi – mielelläni olisin testannut sitäkin! Tällä hetkellä olemme aloittelemassa Valio Onni -puurojen ja -vellien testailua tuon nuorimmaisen kanssa. Tämä on kivaa puuhaa!

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s