Vauvan kierrätysmuotia

Tässä muutamia viimeaikaisia kirppislöytöjäni. Erityisen paljon pidän tuosta Lundmyr of Sweden -bodysta, jossa on nerokas idea; bodyn haaraosassa on kahdet nepparit, jolloin vauvan kasvaessa voi siirtyä käyttämään ulompia neppareita. Samoin hihoissa on pitkät resorit, joita voi kääntää tai pitää auki vauvan koon mukaan! Tosi pitkäikäinen body siis! Vauvan vaatteissa minulle tärkeintä on pehmeys. Aika lailla meillä mennään body+velourhousut-yhdistelmillä. Pidän myös väreistä, mutta toisaalta olen yllättänyt itseni ostamalla tälle neljännelle vauvalle myös muutaman musta-valkoisen asun. Kokovalkoistakin meiltä löytyy. Nämä löydöt olivat tosi mieleisiä!

Tänään meillä oli jopa vaipat sävy sävyyn :)! Nämä olen kierrättänyt 3-vuotiaalta isoveljeltä tälle vauvalle. Aluksi veli ei olisi millään vaipoista luopunut, vaikkei enää niitä itse käyttänytkään, vaan huusi: ”Se on mun vaippa!!”, mutta nyt onneksi pikkuveli saa jo käyttää näitä ilman vastaväitteitä. Kovin pitkää aikaa en ole vielä saanut taskuvaippoja pitämään pissoja tällä vauvalla (taaperolla pitivät jopa yön!), mutta toisaalta nämä taskut ovat niin näppäriä ja söpöjä, että käytän niitä nyt kotona lyhyellä vaihtovälillä.

Olen tässä harmitellut, kun 104 senttisiäkään vaatteita ei enää tahdo löytyä siisteinä kirpparilta – ei ainakaan pojalle – tytöille tuntuisi löytyvän… Koululaisista nyt puhumattakaan… Koululaisille ostankin lähes kaikki vaatteet uusina, mutta tälle 3-vuotiaalle olisin vielä mieluusti ostanut käytettynä, jos vain olisin löytänyt. Tämän ikäiset pojanviikarit taitavat jo kuluttaa vaatteita siinä määrin, ettei siistiä myytävää tahdo jäädä?

Mainokset

One thought on “Vauvan kierrätysmuotia

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s