Söpö hiiri wc-paperirullasta

Tämän päiväiseksi ilta-askarteluksi valitsimme tytön kanssa ”365 hauskaa askartelua paperista ja pahvista” -kirjasta wc-paperirulla-hiiren. Ensimmäiseksi rulla maalattiin harmaalla. Kirjassa rullat väritettiin pastelliliiduilla, mutta me päätimme maalata. Tämän jälkeen taitoimme ohuen pahvinpalan kahtia ja leikkasimme siitä kuonon. Kuonon kärjet liimattiin yhteen ja kuono liimattiin rullaan kiinni oikealle paikalle.

Leikkasimme paperista/pahvista silmät, viikset, nenänpään, rusetin ja korvat ja liimasimme ne paikoilleen. Rusetti koristeltiin askarteluhelmellä. Väripaperin kaistaleesta hiiri sai paidan hihoineen. Paperista tehtiin myös hihoihin liimattavat sormet. Jalat leikkasimme pahvista ja piirsimme niihin varpaat. Pahvina käytin ruokapakkausta ja väripaperit olivat jääneet yli jostakin tytön Top Model- tms. -kirjasta eli kierrätysmateriaaleilla selvittiin tässäkin! Jalkoihin leikattiin lovet ja asetettiin ne rullan alaosaan. Leikkasimme pahvista myös hännän, joka asetettiin samalla lovitekniikalla paikoilleen.

Söpö hiiri oli valmis noin puolessa tunnissa. Kirjassa oli kivoja ideoita, miten hiirestä voi tehdä esimerkiksi merirosvon miekkoineen ja silmälappuineen, mutta tyttö halusi tällä kertaa tällaisen söpön tyttöhiiren.

Mainokset

One thought on “Söpö hiiri wc-paperirullasta

  1. A tooth (plural teeth) is a undersized, calcified, whitish order ground in the jaws (or mouths) of various vertebrates and habituated to to sever down food. Some animals, particularly carnivores, also exercise teeth for hunting or owing defensive purposes. The roots of teeth are covered by gums. Teeth are not made of bone, but fairly of multiple tissues of varying density and hardness.

    The general structure of teeth is alike resemble across the vertebrates, although there is respectable variation in their show up and position. The teeth of mammals get esoteric roots, and this figure is also initiate in some fish, and in crocodilians. In most teleost fish, regardless how, the teeth are spoken for to the outer outside of the bone, while in lizards they are fastened to the inner interface of the jaw during the same side. In cartilaginous fish, such as sharks, the teeth are joined around perplexing ligaments to the hoops of cartilage that construct the jaw.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s