Kauniit ja helpot paperiruusukkeet kirjan ”365 hauskaa askartelua paperista ja pahvista” innoittamina

Eilisellä kirjastoreissulla mukaan tarttui Wsoy:n askartelukirja ”365 hauskaa askartelua paperista ja pahvista”. Kirjassa on mielestäni tosi kivoja ja helppoja askarteluohjeita, joista suurimpaan osaan ei tarvita edes erikoisia tarvikkeita, vaan materiaaleina voi käyttää mm. paperisilppua, nappeja, wc-paperirullia jne. Kuvat ovat erittäin värikkäitä ja houkuttelevia. Ne jättävät tilaa myös omalle luovuudelle. Tyttö olisi halunnut askarrella samantien vaikka mitä, mutta lopulta hän valitsi iltapuhteeksi helpot paperiruusukkeet, jotka voi tehdä yksinkertaisesti liimaamalla päällekkäin erikokoisia ja -kuvioisia paperiympyröitä. Me leikkasimme myös terälehtiä. Terälehdet voi koristella vaikka leikkaamalla niistä hapsuja ja ruusukkeen keskelle voi laittaa esimerkiksi napin. Me laitoimme keskustaan pienen pieniä helmiä. Yllätyin, kun poikakin halusi askarrella. Hän teki ruusukkeen, jossa on muutama erikokoinen ympyrä liimattuna päällekkäin sekä koholle nostettuja terälehtiä keskellä – mielestäni hänen teoksensa muistuttaa vähän lummetta. Jo nämä kaksi ruusuketta ovat täysin erinäköiset eli tällä yksinkertaisella tekniikalla saisi loihdittua vaikka millaisia ruusukkeita. Mietin, että nämä voisivat olla kivoja vaikka lasten kilpailuissa palkintoruusukkeina, jos taakse kiinnittäisi hakaneulan. Uskon, että tulemme viihtymään tämän kirjan parissa!

Mainokset

5 thoughts on “Kauniit ja helpot paperiruusukkeet kirjan ”365 hauskaa askartelua paperista ja pahvista” innoittamina

  1. A tooth (plural teeth) is a small, calcified, whitish order start in the jaws (or mouths) of innumerable vertebrates and used to break down food. Some animals, strikingly carnivores, also use teeth for the purpose hunting or instead of defensive purposes. The roots of teeth are covered sooner than gums. Teeth are not made of bone, but rather of multiple tissues of varying density and hardness.

    The unrestricted systematize of teeth is be like across the vertebrates, although there is considerable variation in their shape and position. The teeth of mammals get serious roots, and this figure is also found in some fish, and in crocodilians. In most teleost fish, manner, the teeth are partial to to the outer outwardly of the bone, while in lizards they are fixed devoted to to the inner side of the jaw during the same side. In cartilaginous fish, such as sharks, the teeth are seconded by tough ligaments to the hoops of cartilage that accumulate the jaw.

    Tykkää

  2. I in addition to my guys appeared to be reading through the excellent recommendations on your web site then at once I had a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for them. All of the ladies are actually as a result stimulated to study them and now have unquestionably been enjoying them. Thank you for getting considerably accommodating and also for finding this sort of fantastic useful guides most people are really desperate to understand about. Our honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s