Kevättä rinnassa

Tytön lempiväri on pitkään ollut keltainen – vaaleanpunainen on jäänyt vähintään kakkoseksi, jos ei kauemmaksikin suosikkilistalla. Tyttö on jopa toivonut, että maalaisimme hänen huoneensa seinät keltaisiksi. Olen suhtautunut ajatukseen hieman epäillen, että keltaisiin seiniin saattaisi kyllästyä helposti ja että ne saattaisivat näyttää liiankin räikeiltä. Tällä hetkellä tytön huoneessa on keltaista sopivan pieninä annoksina. Kävimme tässä kuitenkin muutama päivä sitten Ikeassa. Ja yllätyksekseni siellä oli useammassakin mallihuoneessa maalattu seinät keltaisella – eivätkä ne näyttäneet hullummalta! Keltaiset seinät olivat itse asiassa ihanan pirteät – sellaiset oikein keväiset!

Ikeassa oli muutenkin kiva käydä; tyttö ja 3-vuotias pikkuveli pääsivät leikkimään lapsiparkkiin ja vauveli nukkui rattaissa – hetken rauha siis tutustua valikoimiin ja käydä pullakahvilla Ikean edullisessa kahviossa :)! Lapsilla oli ollut hauskaa parkissaan ja hekin saivat vielä pullat piirustuskilpailuun osallistumispalkintoina. Pihalla oli kaikenlisäksi tarjolla koira-ajelua – kiva yllätys sekin lapsille!

Aikaisemmin sain tehdä töitä, että löysin edes muutaman vaatteen tytön lempivärissä, mutta nyt keltaista on ilmestynyt kauppojen hyllyille aikaisempaa enemmän. Tyttö taisi olla hieman aikaansa edellä tai sitten hänellä on vainua tulevista muotitrendeistä ;). Nyt näyttäisi olevan valinnan varaa keltaisen ystäville. Keltaista näyttää löytyvän Reimankin keväästä!myssymyssy2myssy3myssykelt.myssykelt2piporaidallinenmyssyratikkamyssytakkitakki2takki3takki4takki5takki6takki7takki8takki9takkifriendly (Kuvat Reimashop)

Näin tyylikkäänä olin itse lähdössä raivaamaan keväällä sulavia lumia joskus 70-luvun lopussa tai 80-luvun alussa :)! Huomatkaa asun keltaiset raidat!
tyylikäs neiti

Ihanasti aurinko jo pilkistelee lumikinosten takaa! Kevät voisi jo tulla!

(Sisältää mainoslinkin.)

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s