Marmorikuulamaalausta

Ready, steady, go!Let`s paint!marmorikuulamaalaustamarmorikuulamaalausta

Maalasimme tänään lasten kanssa marmorikuulilla. Tekniikka on helppo ja hauska – jo pienikin lapsi saa aikaan hienon ”modernin” taideteoksen. Maalaaminen aloitetaan laittamalla paperi laatikon pohjalle. Meillä oli tänään käytössä hieman liian matalareunainen laatikko ja kuulat putosivatkin muutamaan otteeseen lattialle. Kannattaa siis käyttää korkeareunaisempaa laatikkoa, jos sellainen kotoa löytyy. Esimerkiksi kenkälaatikko on hyvä. Tämän jälkeen tiputetaan paperille muutama tippa kahta eriväristä maalia. Itse käytän mielelläni kahta pääväriä, koska tällöin lapset näkevät samalla, miten värit sekoittuvat keskenään. Sitten laitetaan myös marmorikuulat laatikkoon ja heilutellaan laatikkoa siten, että kuulat kulkevat väriläiskien päältä. Lopputulos on ihanan värikäs!

Mainokset

2 thoughts on “Marmorikuulamaalausta

  1. Tämä on hauskaa puuhaa :)! Kiva idea tehdä noista onnittelukortteja – näin pienikin lapsi saisi hienon kortin aikaiseksi – usein kun juuri pienille on vaikeampaa keksiä askarteluideoita, joita he voisivat aidosti itse tehdä. Päiväkodissa olen joskus myös ”kehystänyt” näitä marmorikuulamaalauksia pahvikehyksillä – tuli kivoja tauluja.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s