Kiinnostaako uusien tuotteiden kokeilu?

Olen kuulunut jonkin aikaa Hopottajat -suosittelumediaan, jonka kautta olen päässyt kokeilemaan mielenkiintoisia tuotteita. Hopottajat®- suosittelumediassa suosittelijat eli hopottajat testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita/suosituksia tuttavilleen. Suosittelua voi tehdä kasvokkain, sosiaalisten medioiden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Jos kiinnostuit, voit liittyä hopottajaksi täältä: http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=9550&sha=c4dd9dc8682602b11ddbccc4d0ec627f2beb8493. Käytäthän liittyessäsi rekisteröimiskoodia: HOP9550. Saan pisteitä kauttani liittyneistä hopottajista. Kiitos jo etukäteen!

Tänään me kokeilimme Hopottajat-kampanjan kautta Atrian uusia itämaisia mikroaterioita. Mauiksi valitsin intialaisen Chicken Vindaloon, joka sisältää broileria, riisiä ja kasviksia mausteisessa currykastikkeessa sekä kashmirilaisen Chicken Rogan Josh:n, joka sisältää broileria ja riisiä lämpimän mausteisessa kastikkeessa. Aterioissa on käytetty suomalaista lihaa.
003004

Aterian valmistaminen oli helppoa: vain muutama pieni reikä suojakalvoon ja ruoka mikroon kolmeksi minuutiksi. Herkullinen tuoksu levisi keittiöön hieman ennen kuin mikro piippasi ruuan valmistumisen merkiksi.
005

Molemmat ruuat maistuivat sekä minulle, miehelleni että kolmelle 3-11-vuotiaalle lapsellemme. Ainoastaan pavuista lapset eivät tykänneet intialaisessa ruuassa. Ne oli onneksi helppo poistaa. Miehen mielestä molemmat ruuat olivat yhtä hyviä. Minä ja lapset pidimme enemmän kashmirilaisesta annoksesta.

Mielestäni on hyvä, että tällaisia erikoisempiakin makuja alkaa tulla mikroaterioihin iänikuisten kanaviillokkien rinnalle! Tämä on kiva vaihtoehto vaikka lounasruokailulle tai noutoruualle!

itämaisia makuja

Lisätietoja tuotteista löytyy täältä: http://www.atria.fi/kokkaamo/ .

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s