Hyvän mielen taulu

Hyvän mielen tauluTytön koulussa oli perjantaina tehty ihanat kortit: jokainen oli kerännyt luokassa omaan sydämen muotoiseen pahviinsa toisten kirjoittamia kuvauksia itsestään. Tyttö tykkäsi kortistaan kovasti ja keksimme tehdä näistä kommenteista taulun tytön huoneeseen. Alkuperäisen kortin tyttö halusi säilyttää sellaisenaan, mutta kopioin kortin ja leikkelimme siitä tytön kavereiden kirjoittamat kommentit irti. Leikkasimme myös ison sydämen sekä muutamia pieniä sydämiä väripapereista. Sommittelimme kommentit sydämiin. Lisäksi meillä sattui olemaan kotona puunväriset kehykset, jotka tyttö maalasi vaaleanpunaisiksi. Mielestäni lopputulos on tosi suloinen ja saa hyvälle mielelle. Mikä kohottaisikaan paremmin itsetuntoa kuin taulu, jossa lukee moneen kertaan, että olet kiva?

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s