Oletko jo kokeillut Pizza-onlinea?

Lapset ovat nyt sairastelleet harvinaisen paljon – yleensä meillä ei paljon sairastella, mutta nyt olemme sairastaneet sekä flunssa- että vatsatautipöpön. Pienoinen väsähtäminen iski siis tänään. Lasten teki kovasti mieli pizzaa ja päätimme pitkästä aikaa tilata. En pidä pientä herkuttelua silloin tällöin ollenkaan pahana asiana – pikemminkin päinvastoin :).

Olen kokenut Pizza-Onlinen näppäräksi – voin valita useasta ravintolasta mieleiseni eikä minun tarvitse erikseen enää puhelimitse kertoa osoite- ym. tietojani (jotka ovat monesti vaikeita saada oikein puhelimitse usein ulkomaalaiselle yrittäjälle). Netin kautta voi jopa maksaa. Suosikkiravintolaamme on lisäksi kertynyt bonuksia, joita voin käyttää maksamiseen ja vielä pienentää laskua.

Pizza-Onlinen oma kuvaus palvelustaan: ”Pizza-Online.fi -palvelun ideana on koota Suomen pizza-, kebab- ym. ns. ”fast food” -ravintolat yhden osoitteen alle. Pizza-Online.fi -palvelussa ravintolalla on mahdollisuus tarjota tuotteitaan kuluttajille oman verkkokauppansa kautta.

Palvelun perusperiaate:

Palvelun käyttäjä määrittää sijaintinsa kaupunginosan tarkkuudella. Vaihtoehtoja on useita. Sijainnin määrittämisen jälkeen käyttäjälle listataan ravintolat, jotka toimivat alueella tai toimittavat ko. alueelle. Palvelun käyttäjä valitsee listalta ravintolan ja siirtyy ravintolan verkkokauppaan, josta valitsee ostoskoriin haluamansa tuotteet ja tilaa tuotteet ko. ravintolan verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan käyttäjälle verkkokaupassa ilmoitetun arvioidun toimitusajan puitteissa.”

Tilaa pizza helposti netin kautta – klikkaa tästä.
Valitse paikkakunta, valitse pitseria ja tilaa. (mainoslinkki)

Tällaista kuoriutui paketista tänään:

pizzapizzapizzaakebabiakebabia

Hyvää oli!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s