Nalle Puh – Ystävää etsimässä – ihana elokuva pienille!

Ystävää etsimässäMielestäni tämä on yksi ihanimmista pienten lasten elokuvista, jonka olen nähnyt! Elokuva kertoo ihanalla tavalla, kuinka ystävän kanssa aikaisemmin pelottavilta tuntuvat asiat eivät enää tunnukaan pelottavilta. Tarina korostaa ystävyyden merkitystä.

Elokuvan takakannesta lainattua:
”Erään kultaisen kesän viimeisenä päivänä oli poika ja karhu. Poika oli nimeltään Risto Reipas ja karhu oli nimeltään Nalle Puh. Yhdessä he kokivat monia suuria seikkailuja… mutta suurin ja ihmeellisin seikkailu oli vasta alkamassa.”

”On syksyn ensimmäinen päivä eikä Nalle Puh löydä ystäväänsä Risto Reipasta. Risto on kadonnut. Nalle Puh huomaa olevansa yksin, Nasua pelottaa, Tiikeri on voimaton ja Kani ei pysty ajattelemaan. Ystävykset lähtevät huimaan seikkailuun läpi Möhköfantteja ja Jagulaareja vilisevän alueen. Vaaroista huolimatta heidän sydämissään kaikuvat Riston sanat: olet rohkeampi kuin uskot, vahvenpi kuin luulet ja älykkäämpi kuin tiedät!”

Aikoinani etsimällä etsin tätä elokuvaa lapsille. En enää muista, mistä sen silloin lopulta löysin, mutta nyt huomasin, että DVD löytyy Lekmeristä (klik) (mainoslinkki).

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s