Arvaa kuinka paljon sinua rakastan

Arvaa kuinka paljon...

002

Sam McBratneyn kirjoittama ja Anita Jeram:n kuvittama kirja ”Arvaa kuinka paljon sinua rakastan” on mielestäni mukavaa luettavaa pienille lapsille: sivuilla on vain vähän tekstiä, mutta silti teksti herättelee tärkeitä ajatuksia. Myös kuvat ovat suloisia, mutta yksinkertaisia. Kirjassa Pikku Pupu ja Iso Pupu yrittävät kuvailla toisilleen, kuinka paljon rakastavat toisiaan, Pikku Pupu kertoo rakastavansa Iso Pupua mm. niin paljon kuin täältä on matkaa KUUHUN, mihin Iso Pupu toteaa, että se on kyllä paljon.

Takakannesta lainattua.
”Kun pitää toisesta hyvin paljon, toivoo löytävänsä parhaan tavan kuvata tunteidensa määrää. Mutta kuten Pikku Pupu ja Iso Pupu huomaavat, rakkaus ei ole mikään helppo asia mitattavaksi.”

Mainokset

7 thoughts on “Arvaa kuinka paljon sinua rakastan

  • Ihana idea ostaa kirja miehelle :)! Mistä olet löytänyt tuollaisen version, jossa on liikuteltavia osia? Kuulostaa kivalta! Meidän kolmevuotias tykkää kovasti kaikista availtavista luukuista ja liikkuvista osista kirjoissa.

   Tykkää

   • Kirjan ostin todennäköisesti Suomalaisesta kirjakaupasta. Siitä on kyllä aikaa. Taisi olla jo 90-luvun puolella. Mun piti etsiä kirja tänään iltasatukirjaksi, mutta ei se ollutkaan kirjahyllyssä. Edessä siis etsintäurakka.

    Tykkää

 1. Nämä on kyllä ihania kirjoja 🙂 Pikku Kakkosessahan tulee nyt tuo myös ohjelmana ja sen tunnusmusiikki on aika tarttuva ja on niin suloista kun meidän 3v. laulelee 1v:lle ”Arvaas kuinka paljon sua rakastankaan…” ❤ Noita kirjojahan on vuodenaikaan liittyviäkin ja olen monta kertaa ajatellut ostaa esikoiselle (syyskuussa syntynyt) "Arvaas kuinka paljon sinua rakastan kun on syksy" ja pienemmille (molemmat syntyneet heinäkuussa) "Arvaas kuinka paljon sinua rakastan kun on kesä", mutten ole vielä saanut aikaiseksi vaan on jäänyt ajatuksen tasolle 🙂

  Tykkää

 2. Kiitos vinkistä! En tiedä, miten en ole huomannut noita vuodenaikoihin liittyviä kirjoja ollenkaan, vaikka olen monesti vielä etsinyt kirjastosta kivoja vuodenaikoihin liittyviä lastenkirjoja! Pitääkin katsoa tarkemmin. Kiva idea myös ostaa lapsille kirjat, jotka liittyvät siihen vuodenaikaan, jona on syntynyt! Keräilen lapsille pieniin laatikoihin lapsuusajan muistoja ja tuo olisi ihana muisto! Meillä on yksi lapsista syntynyt keväällä, yksi kesällä ja kaksi talvella – syksy vain jäisi uupumaan :):

  Tykkää

 3. This is a genuinely inspiring posting. I really am sincerely impressed when reading your work. You always post extremely helpful stuff. Keep it up. Keep blogging. looking forward with great anticipation to going over your next article.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s