Viivottimen käytön harjoittelua timantteja piirtämällä

Timantti Innostuimme tänään isoimpien lasten kanssa piirtämään ”timantteja”. Tämä on hyvää harjoitusta viivaimen käytöstä – aika monta viivaa saa piirtää ennen kuin timantti on valmis! Timantti tehdään niin, että ensin keskelle paperia piirretään suora viiva. Viivalle merkitään pisteitä tasavälein – tähän timanttiin merkitsimme pisteet sentin välein. Tämän jälkeen keskiviivan ylä- ja alapuolelle piirretään kolme pistettä paperin eri puolille. Jokaisesta keskiviivan pisteestä vedetään viiva jokaiseen viivan ylä- ja alapuolella olevaan pisteeseen. Tällä tekniikalla saa aikaiseksi upeita ja tosi erilaisia timantteja vaihtelemalla keskiviivan pisteiden tiheyttä sekä muiden pisteiden paikkoja. Lopuksi timantin voi värittää/maalata.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s