Tyttö sai korvikset!

korvikset (kuva Weheartit.com)
Tyttö sai tänään korvarei`ät. Hän pelkää kovasti piikkejä ja olemme jo kerran käyneet koruliikkeessä aikeenamme korut laitattaa, mutta pelko vei voiton ja tulimme kotiin ilman koruja. Nyt tyttö on selvästi reipastunut ja halusi korut pikku kivusta huolimatta. Mielestäni korvakorut pitäisikin laittaa vain, jos lapsi itse niitä aidosti haluaa ja on sen ikäinen, että osaa jo tahtonsa ilmaista. Minä sain korvakorut vasta yläasteikäisenä.

Tässä vielä saamamme hoito-ohjeet:
1. Pyöritä korvanapit puhtailla käsillä joka aamu (noin 2 viikon ajan).
2. Vältä saippua- / shanpoovaahdon joutumista korvareikiin peseytyessäsi. Puhdista korvalehdet korvanappeja poistamatta aamuin illoin molemmilta puolilta vanupuikolla, joka on upotettu 70 prosenttiseen alkoholiin tai antiseptiseen liuokseen (noin 2 viikon ajan).
3. Peitä korvat, jos käytät hiuslakkaa (noin 2 viikon ajan).
4. Korvanappien täytyy jäädä korvalehtiin vähintään 3-4 viikoksi. Tarkistuta korvalävistykset yllä mainitussa erikoisliikkeessä kyseisen ajanjakson kuluttua umpeen ja – mikäli haluat – vaihda toisiin korvakoruihin.
5. Mikäli yllä mainituista ennakkotoimista huolimatta ilmenee komplikaatioita tai tulehduksia, tulee kääntyä lääkärin puoleen.

Minulle oli uutta, että rei`ät käydään vielä tarkistuttamassa liikkeessä.

Oli muuten halpaa lystiä – vain 4 euroa koruineen!

Mainokset

2 thoughts on “Tyttö sai korvikset!

    • Nyt tästä on jo sen verran aikaa, etten ihan varmasti muista liikkeen nimeä, mutta oli Itiksessä ja muistaakseni Bijou tai joku sen tapainen liike, joka myy muutenkin edullisia korviksia. Nythän Itis on myllätty niin uuteen uskoon, etten ole edes varma, onko liike siellä enää, mutta jos liikkuu Itiksen suunnalla ja tarvitsee korviksia, niin ainahan voi kysäistä. Olin itse aivan yllättynyt edullisesta hinnasta! Ja edullisen hinnan lisäksi tuli vielä noin tarkat hoito-ohjeet. Reikien parantuminen sujui myös hyvin.

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s