Mattimyöhänen toppavaatteiden alessa

Ainakin kolme nuorinta lastamme tarvitsee ensi talveksi uudet toppavaatteet, vanhimmalle taitavat nämä tämänvuotiset mahtua vielä ensi talvenakin. En tiedä, miten en tänä vuonna ole vielä saanut aikaiseksi ostaa niitä valmiiksi alennusmyynneistä, kuten aina pyrin tekemään. Onneksi jotakin on vielä jäljellä nettikaupoissakin. Mitäs olette näistä mieltä?

Reiman verkkokaupassa on loppuale ja sieltä löytyisi vielä tällaisia:

Pienimmälle tämä Reimatec:n Valence-haalari voisi olla hyvä ensi talvena, kun vuoden ikäinen jo jonkinverran liikkuu ulkona eli kosteudenpitävyydelle voisi haalarissa olla käyttöä. Tämän ikäisellä haalari on mielestäni ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin takki-housut-yhdistelmä. Hintakaan ei ole paha 59,40€! Mielestäni kivannäköinenkin! Olisikohan koko 80cm nappivalinta? 86cm saattaa olla ainakin alkutalvesta valtavan iso, kun vauva on syntynyt elokuussa, mutta riittääköhän toisaalta 80cm koko talveksi? Mielestäni näiden pienimpien kasvua on jotenkin vaikeinta ennakoida.. Reimatec-haalari (kuva Reimashop).
Tällainen kuviollinen haalari voisi myös olla kiva: kuviollinen . (kuva Reimashop)
Pienimmälle näyttäisi olevan vielä paljonkin vaihtoehtoja jäljellä… Pitääpä miettiä, mikä olisi paras vaihtoehto.

Toiseksi pienimmälle ei Reimashopista enää löytynytkään niin paljon haalari-vaihtoehtoja – oma vikani – nopeat syövät hitaat! Tämän ikäiselle olen yleensä hankkinut sekä haalarin että takki-housut-yhdistelmän. Haalari on kätevämpi leikkipuistossa, mutta jos leikkien välilllä käydään kaupassa tms. on takki-housut-yhdistelmä mielestäni parempi, kun takki on helppo riisua kaupassa. Mitäs mieltä olisitte tästä takista? takki (kuva Reimashop).
Minkähän väriset housut sopisi tuon takin kanssa? Kooksi ajattelin ottaa pojalle 104cm. Hänellä on tosin jo nyt käytössä tuon kokoiset sisävaatteet – on ikäisekseen aika pitkä – mutta ulkovaatteet ovat usein niin reilun kokoisia, että pelkään 110cm takin olevan liian iso.

Tytön takeista ihastuin tähän: mustatalvitakki (kuva Reimashop).
Takki on tosin vain vettähylkivä – ei täysin vedenpitävä, mutta kolmasluokkalaisella uskoisin vedenhylkivyyden riittävän koulukäytössä talviaikaan. Toisaalta tytöllä oli tänä talvena käytössä samantapainen Reiman takki, joka oli mielestäni värikkäillä asusteilla tosi kiva, mutta ehkä nyt olisi kiva saada vaihtelua? Onpas tämä vaikeaa! Tytölle ajattelin ostaa koon 134cm. Tyttö ei ole halunnut käyttää haalaria enää eskari-iästä alkaen, mutta onneksi suostuu vielä käyttämään toppahousuja eli jonkinlaiset pöksytkin pitäisi löytää takin kaveriksi.

Reiman verkkokaupan löydät täältä (mainoslinkki)

Seuraavaksi tsekkasin Lekmer-verkkokaupan jäljellä olevat toppavaatteet. Lekmerin löydät täältä (mainoslinkki). Olin yllättynyt, kuinka paljon tämä lelukauppana pitämäni verkkokauppa myykään lasten vaatteita!
Ihastuin Legon haalariin, jossa olisi koko jäljellä vielä molemmille pikkupojille! Pitäisikö ostaa molemmille samanlaiset -eri- vai samanvärisinä? Meillä käytössä olleista moninaisista haalareista yksi paras on ollut tytön pinkki Legon talvihaalari – piti kosteuden, kesti käyttöä ja oli tosi nätti! Mustien hanskojen ja musta-pinkin UNQ:n dino-hatun kanssa keräsi paljon kehuja. Olen nyt hieman kallistumassa näihin… Lohikäärme-myssyt voisivat olla kivoja pojillekin ensi talveksi! Siitä onkin jo aikaa, kun tyttö käytti dino-myssyä – olisi siis kivaa vaihteluakin :)!
legowear (kuva Lekmer).
Legon takkikin löytyisi isommalle pojalle: legotakki (kuva Lekmer)
Tytölle tämä Ticket to Heavenin takki voisi olla kiva: ticket-to-heaven-takki-untuva-michelle-pinkki (kuva Lekmer)
Ticket to heaven on myös meillä hyväksi koettu merkki!
Lekmeristä löytyy myös mm. turvaistuimia ja lastenvaunuja. Osta lastenvaunuja täältä;http://lekmer.fi/lapsi-ja-vauva/lastenvaunut-ja-tarvikkeet-lastenvaunuihin/
Osta turvaistuimet täältä (mainoslinkki)

Päätin vielä kurkata Elloksen ale-tarjonnan. Tilaan paljon Ellokselta, koska olen nyt monesti saanut sieltä merkkivaatteitakin alekupongeilla sopuhintaan. Viimeisin ostokseni on Espritin untuvatakki itselleni ja täytyy sanoa, että se on lämmittänyt tänä talvena! Ilman niin hyvää alennusta en olisi tainnut raaskia ostaa itselleni näin ihanaa takkia! Pikkupojille Ellokselta löytyisi vielä joitakin Reiman talvivaatteita ja tytölle yksi Ticketin takki, mutta jotenkin tällä kertaa varsinkin nuo Lekmerin toppavaatteet tuntuivat kivemmilta. Elloksen nettikauppaan pääset täältä! .

Yllättävän paljon talvivaatteita on vielä jäljellä nettikauppojen aleosastoilla, mutta uskoisin, että nyt ovat viimeiset hetket ostaa talvivaatetta varastoon ensi talvea varten alehinnoilla. Pitäisi vain osata päättää, mitä valitsisi! Tytöltä täytyy tietysti kysyä myös hänen omaa mielipidettään vaatteista, mutta pikkupojat käyttävät ihan mielellään vielä äidin valitsemia kamppeita :)!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s