Englannin opiskelua mukavalla tavalla

Tänään tuli taas mukavaa postia. Päätin kokeilla Merkurius-kirjakerhoa, koska tarjous tuntui niin houkuttelevalta. Lisäksi kirjakerhon hyvänä puolena on, ettei vähimmäisostovelvoitetta ole, ainoastaan kerhoon täytyy kuulua kuuden kuukauden ajan. Ensimmäisen paketin perusteella luulen, että kerhosta löytyy meille jatkossakin kaikenlaista kivaa luettavaa.

Valitsin pakettiimme Magic English kuvasanakirjan sekä toisen Aku Ankka-kirjan. Lisäksi jälkitoimituksena on vielä tulossa urheilulaukku. Tuo kuvasanakirja on erityisen mieleinen. Tytöllä alkaa englannin opiskelu ensi lukuvuonna ja poika on opiskellut englantia nyt 1,5 vuotta. Kirjassa on tuhat kuvitettua sanaa. Kuvituksena on käytetty Disney- ja Disney Pixar-hahmoja. Kirjassa on mielestäni paljon samanlaista sisältöä kuin pojan ensimmäisissä englannin oppikirjoissa, aiheina mm. keho, perhe, lemmikkieläimet, talo, huoneet jne. Sivut on kuvitettu kivasti ja lasta kiinnostavasti. Kirjasta löytyi myös hyvin pojan jalkapalloharrastukseen sopiva aukeama: Join the team! – Liity joukkueeseen! Nämä kannattaa varmasti opetella seuraavaa ulkomaan turnausta varten :): ”Another goal! We`re winning!” ”This will be an exciting match!”!

Enkun opiskeluunEnkkua hauskalla tavallaAnkkojen menossa mukana

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s