Luistelua ja mukavaa postia

luistelemaanIsoimmat lapset ovat nauttineet luistelusta. 3-vuotiaalla ei ole vielä luistimia. Olenkin miettinyt, pitäisikö hänelle sellaiset hankkia jo tänä talvena, mutta on jäänyt ostamatta. Minulla on yläasteaikaiset luistimet ja sukset, jotka ovat vielä käyttökelpoisia – yllättävän kauan ovat kestäneet, mutta äiti taisikin ostaa aikoinaan laadukkaat menopelit! Tuon aikaisissa monoissani oli jo sellaiset kärkisiteet eli eivät ainakaan omaan silmääni näytä edes kovin vanhanaikaisilta. Kypäriä ei kyllä tuohon aikaan liikuntatunneilla luistellessa käytetty, ei ainakaan meidän maalaiskoulussa. Kenellekään ei tainnut tulla tuollainen edes mieleen. Nykyään on jos jonkinlaista kypärää ja ainakin lastemme koulussa kypärä on pakollinen luistellessa ja hyvä niin!

Tänään tuli Vistaprintiltä kiva paketti, nimittäin tilaamani kuvakalenterin lisätilaus. Lapset itsekin ihastelivat omia kuviaan kalenterin sivuilla! Tuollaiseen voisi seuraavalla kerralla laittaa kuvia vaikka luistelusta ja pulkkamäestä talvikuukausille. Kuvakalentereita ja muita kivoja kuvatuotteita löytyy http://tc.tradetracker.net/?c=3770&m=12&a=134348 (mainoslinkki). Vistaprintiltä saa myös ilmaisia käyntikortteja eli kannattaa katsastaa sivut!
kuvakalenteri
(Kuva Vistaprint)

Mainokset

6 thoughts on “Luistelua ja mukavaa postia

 1. Mekin oltiin tänään luistelemassa. Tai lähinnä tuo eskarilainen luisteli 🙂 1v. tarkkaili tilannetta pulkasta ja 3v. viihtyi jäällä vain pari minuuttia ja alkoi sitten jo pyydellä, että luistimet otetaan pois.

  Tykkää

 2. Osaako teidän 3-vuotias jo luistella hyvin? Meillä esikoinen ei vielä tuossa iässä saanut ”juonenpäästä” kiinni vaikka on muutoin liikunnallisesti lahjakas ja nykyisin hyvä luistelija ja tyttö oli sen verran arempi, että hänkin oppi luistelemaan vasta paljon myöhemmin. Esikoisen ekat luistimet on jo aikoja sitten kierrätetty ja nyt mietinkin, ostaisinko tälle 3v vielä luistimet täksi talveksi.. Monet kun luistelee 3-vuotiaana jo aika sujuvasti.

  Tykkää

 3. Ei todellakaan osaa 😉 Hän ei mene yhtään eteenpäin ilman apua (ei suostu yrittämäänkään) ja kyllästyy nopeasti koko touhuun. Esikoinen meni mielestäni saman ikäisenä jo pienen matkan eteen päin itsekseen (tai sitten aika kultaa muistot 😉 ). Joten varmaan ihan hyvin riittää teilläkin ekat luistelukokeilut ensi talvena 🙂

  Tykkää

 4. I have to say, I am more disheartened by the so called generic spammer” than I am by the more obvious spammer. You might ask why, Because at least the spammer is more open and honest about their spam! I know what they are trying to accomplish. The so called generic commenter is a con man and also a fake! You can probably tell that I have strong feelings toward this group of idiots

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s