Pahvilaatikkoakvaario

Tänään tyttö halusi askarrella akvaarion. Luistinten pahvilaatikko sattui olemaan sopivasti lipaston päältä ja siitä sitten syntyikin kaksi akvaariota. Omaan akvaarioonsa tyttö halusi ”käsikaloja” ja taikataikina-meritähden, joita olimme jo aikaisemmin tehneet.
akvaario pahvilaatikosta

3-vuotiaskin maalaili innoissaan akvaariota, mutta kalojen maalaamiseen hänen intonsa ei sitten enää riittänytkään, joten tein hänen maalaamaansa akvaarioon hamahelmistä kalan ja tyttö teki hamahelmi-meritähden. Kovin pienen hienomotoriikka ja tarkkuus ei hamahelmitöihin riitä ja onhan niissä pienoinen tukehtumisvaarakin, jos sattuisivat eksymään suuhun. Isommille lapsille hamahelmet ovat siitä kivoja, että niistä voi tehdä vaikka mitä, vaikka sydämiä ystävälle :). Hieman ikävämpi hamahelmiin liittyvä muisto minulla on ensimmäisen raskauteni ajalta; olin tuolloin kesätöissä eräässä asukaspuistossa. Siellä lapset olivat tosi innostuneita hamahelmistä ja silittelinkin heidän töitään kovassa helteessä useita päivässä – silittäminen helteessä ei varsinaisesti helpottanut raskauspahoinvointia, jonka yritin pitää työpaikalla salassa :). Nyt nuo lapset, joiden hamahelmitöitä silittelin, saattavat jo olla itse äitejä ja isiä – niin se aika menee… Ihania hamahelmipaketteja ja muita askartelutarvikkeita löytyy Lekmer-verkkokaupasta (mainoslinkki).

hamahelmikalahamahelmikalan ohjeHamahelmet houkuttelevat värikkyydelläänInspiraation tueksi

Mainokset

2 thoughts on “Pahvilaatikkoakvaario

  1. It is difficult to find blogs that contain such consistently readable and interesting content as is on offer here, you have earned the short time it takes to share my admiration of your work. Bless you.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s