Tyttömäinen huone

Tyttöni tykkää kovasti huoneestaan, vaikka se onkin kovin pieni ja sisustettu suurelta osin kierrätyshuonekaluilla. Juuri muutama päivä sitten hän totesi, että hänen huoneessaan on paljon kivoja tavaroita! No, ainakin ne on rakkaudella kasaan haalittuja! Tytön huone on kovin yksityinen, paljon yksityisempi kuin poikien huone; hän leikkii tyypillisesti huoneessaan joko ovi kiinni tai hieman raollaan, kun taas poikien ovi on sepposen selällään. Tämän vuoksi en nyt laita kuvia tytön huoneesta. Pyysin kuitenkin mielenkiinnosta tyttöä valitsemaan On24-sisustustavaratalosta huonekaluja, jotka hänestä sopisivat hyvin pikkutytön huoneeseen. Tyttö innostui ideasta, koska tykkää suunnitella kaikenlaista. Tällaista olisi löytynyt hänen ostoslistaltaan:

angrybirdsitbrodyyrikellomattoorkideapikkupöytäsohvasänkytuolityöpöytävalaisinverhot (Kuvat On24)

Suurin ”vaaleanpunainen-prinsessa-kausi” tuntuu olevan tytöllä hieman väistymässä. Tuon matonkin hän olisi valinnut sinisenä! Oli mielenkiintoista kuinka ennakkoluulottomasti hän myös yhdisti hienon sohvan ja Angry birdsit :). Vielä jokin aika sitten tyttö kinusi parvisänkyä, mutta nyt kun on saanut nukkua muutamana yönä isoveljen kerrossängyn yläpetillä pojan ollessa leirillä, on viehätys tainnut haihtua ja nyt olisikin valinnut ihan tavallisen sängyn. Mutta kivoja valintoja tyttö teki. Hänen nykyinen huoneensa on tosin niin pieni, etteivät nämä taitaisi edes mahtua hänen huoneeseensa…

Minä olen ihaillut tätä rautasänkyä:

kukkasänky

Tytön huoneessa on hieman samantapainen, jonka saimme lasten mummilta. Itse asiassa meillä kaikilla, vauvaa lukuunottamatta, on rautasängyt. Ne ovat mielestäni jotenkin niin kivan ”vanhanaikaisen oloisia”!

Lisää kivoja huonekaluja löytyy täältä: http://www.on24.fi/tt/?tt=4352_12_134348_ (mainoslinkki).

Mainokset

2 thoughts on “Tyttömäinen huone

  1. Wonderful posting, it is great to at last find some worthwhile content on the internet, I am genuinely pleased to discover a blog that is not full of the ubiquitous trash, many thanks.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s