Pojan jalkapallohuone

Futis-kenttä-mattoFutis-palkinto054055056Futis-kello ja mitalitFutis-verhotjalkapallo-tyynyt&pieni -säkkituoliLiverpool-vuodevaatteetKaksi vanhinta poikaamme sekä lasten isä ovat intohimoisia futareita. Halusinkin sisustaa pojille jalkapalloaiheisen huoneen. Matoksi valikoitui vihreä jalkapallokentän mallinen matto, joka on kovin mieleinen pojille, vaikka onkin omasta mielestäni hieman räikeä. Meillä on Ikean kerrossänky ja hankin molemmille pojille Liverpoolin pussilakanat sekä jalkapallotyynyjä. Pojan kisoista saamista viireistä tein taulun Ikean kehyksiin ja tietysti mitalitkin piti laittaa esille :). Mummi ompeli verhot löytämästäni jalkapallo-kankaasta, joka valkopohjaisena mielestäni hieman rauhoitti muutoin niin värikkään huoneen yleisilmettä. Kaikenlaista kivaa, mm. seinätarroja, kollaasitaulut ja kello löytyi nettikauppoja koluamalla, vaikka ensin tuntui, ettei mitään tahdo löytyä. Osan sisustustavaroista tilasin Englannista, osa löytyi On24.fi-liikkeestä, missä on muuten kaikenlaista muutakin kivaa lastenhuoneisiin – esimerkiksi ihania ranskassa valmistettuja sänkyjä! Lisäksi tykkään sivuston kanta-asiakastilisysteemistä. On24 löytyy täältä: http://www.on24.fi/tt/?tt=4352_12_134348_ (mainoslinkki).

Kaikki, mitä tarvitset lastenhuoneen sisustamiseen!
(mainoslinkki)

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s