Valokuvakalenteri – mukava lahjaidea isovanhemmille ja kaukana asuville sukulaisille!

Mietin kovasti lahjaideoita lasten isovanhemmille ja lopulta päädyin tilaamaan valokuvakalenterin lastemme kuvilla. Kokeilin kalenterin luomista useammalla sivustolla ja mielestäni selkein ja monipuolisin kokeilemistani oli Vistaprint. Taustaksi valitsin erilaisia kukkia ja kuviksi parhaita ja suht uusia lastemme kuvia. Kuvien lataaminen onnistui tosi helposti omalta koneelta! Lisäksi yritin miettiä joka kuukaudelle oman mietelauseensa, joka edes jotenkin sopisi kuvaan. Mietelauseet olivat hyvin samantyylisiä kuin blogini päivän mietelauseet (niistä voisi siis halutessaan kerätä mietelauseita myös kalenteriin :)). Erityisen hauska oli mielestäni seuraava mietelause: ”Kun alat muistuttaa passikuvaasi, on aika lähteä matkalle” ja lastemme kuva Eiffel-tornista vilkuttamassa. Lisäksi merkitsin kalenteriin tärkeitä merkkipäiviä, esimerkiksi lastemme syntymäpäivät, joihin sai Vistaprintissä lisätä vielä symbolin eteen – vanhimmalle pojalle jalkapallo, kuopukselle tutti jne. Yritin myös valita kuvat niin, että jokainen lapsi sai kuvansa kuukaudelle, jossa on syntynyt.

Hieman jännitin, mitä isovanhemmat tykkäävät lahjasta – tämä oli ensimmäinen kerta, kun annoin tällaisen kuvalahjan. Tämä oli kuitenkin kehutuin lahja pitkään aikaan! Ja lasten mummi keksi, että samanlaisen kalenterin voisi lähettää myös ulkomailla asuville sukulaisille, jotka näkevät lapsia vain harvoin. Lisätilaus onnistui onneksi tosi helposti – Vistaprintin sähköpostiini lähettämässä tilausvahvistuksessa oli suunnittelemani kalenteri tallessa ja uuden sai tilattua napin klikkauksella. Kalenteri sai ilahtuneen vastaanoton myös Suomenlahden tuolla puolen! Samaan tilaukseen saimme myös ilmaisia kortteja, jotka koristelin vauvan kuvalla ja vuoden 2013 kalenteriruudokolla. Näitä olen jakanut uuden vuoden tervehdyksinä.

Vistaprintiltä löytyy myös monia muita lahjaideoita, joihin pääset tutustumaan täältä: http://tc.tradetracker.net/?c=3770&m=12&a=134348 (mainoslinkki) . Sivuilta löytyy esimerkiksi ilmaisia käyntikortteja! Tavallisessa digikuvien kehittämisessä suosin Photoboxia, jonne juuri lähti muutama päivä tilaus. On taas aika päivittää valokuva-albumit ja lasten lapsuusajan -muistokirjat uusilla kuvilla! Photoboxin löydät täältä: http://www.photobox.fi/content/redirect_tradetracker/?tt=4876_12_134348_ (mainoslinkki).

valokuva-albumi (Kuva Pinterest.com)

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s