Tytön eilisiä askarteluja: Mansikka Marja -paperinukke & ruoka-astiat Littlest pet shop -eläimille

Mansikka Marja & Petsien ruoka-astiatTyttö innostui taikataikina-askartelusta niin paljon, että halusi vielä eilen tehdä Littlest pet shop -eläimille ruoka-astiat. Tein pienen pienen annoksen taikinaa – suolakin oli kummasti huvennut kaapista eikä isoa taikinaa olisi enää edes saanut tehtyä 🙂 – ja tyttö teki pari astiaa. Paistamisen ja maalaamisen jälkeen liimasimme kuppeihin ruokia erilaisista helmistä. Nyt kelpaa petsien herkutella!

Löysin eräästä suosikkiblogistani linkkivinkin kivoista ”vanhan ajan” paperinukeista ym. -askarteluista ja tulostin tytölle Mansikka Marja -paperinuken vaatteineen. Meidän printterissä on värit jotenkin sekaisin ja väreistä tuli hieman kummalliset, mutta hyvä puoli tässä oli, että tyttö sai ottaa taas maalit esiin :)! Paperinuken liimasin ennen leikkaamista paksulle pahville, jotta kestää leikkejä. Vaatteet printtasin ihan tavalliselle paperille. Täältä löytyy muitakin tosi ihania askarteluja pikkutytöille: http://tpettit.best.vwh.net/dolls/pd_scans/index.html . Mansikka Marja -nuket löytyvät kohdasta Strawberry Shortcake Paper Doll book.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s