Säästövinkki: kilpailuttaja – kilpailuta mm. sähkösopimuksesi!

Tänään postiluukusta tipahti valtava ylimääräinen sähkölaskun lukemalasku! "Pääsyyllisiksi" epäilen kuivausrumpua ja akvaariota, joista ensimmäisen käyttöä en juurikaan voi enää vähentää näin pienessä asunnossa kuusihenkisen perheen pyykkihuollosta vastaavana ja jälkimmäisestä en halua luopua. Aloinkin etsiä vaihtoehtoja sähkölaskun pienentämiseksi ja löysin kilpailuttajan, jonka kautta voi kilpailuttaa sähkösopimuksia, gsm-liittymiä, lentoja, hotelleja ja autovakuutuksia. Kilpailuttaja löytyy täältä (mainoslinkki). Vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ja meille tarjottiin sopimusta tuntuvalla säästöllä! Suosittelen kokeilemaan!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s