Meidän vauvan lempilelut

Vauvelin lempilelut

Mitkä ovat olleet vauvanne lempileluja? Meidän 5kk vauvan lemppareita ovat lelukaari, Barbababa-rätti, Sophie the Giraffe-purulelu sekä Vaukirjan pehmokirjat.

Jokainen lapsemme on vauvana viihtynyt niin hyvin lelukaaren alla köllöttelemässä, etten ole vielä kertaakaan ostanut sitteriä. Uskoisin, että sitterin puuttuminen ja jumppaaminen lelukaaren alla on osaltaan edesauttanut lastemme nopeaa motorista kehitystä. Tämän nykyisen vauvan lelukaari löytyi Vekarakirpparilta huimaan 3 euron hintaan! Olin niin tyytyväinen ja vauva taitaa olla vieläkin tyytyväisempi! Ihanaa, että vielä löytyy kirppismyyjiä, jotka myyvät todellisillä kirppishinnoilla!

Sophie the Giraffea ihailin eräässä blogissa pitkään, mutta hinta hieman hirvitti. Vauvan saamat lahjarahat sekä Stockmannin lahjakortti kuitenkin saivat minut hakemaan oman kirahvin meille kotiin! Ja oli kyllä kannattava ostos! Vauva tykkää tosi paljon -lelu on helppo ottaa käteen ja taitaa tuntua mukavalta suussa. Sophie on kuuluisa ranskalainen klassikkolelu, jota on valmistettu Ranskassa iät ja ajat. Se on 100 % luonnonkumia ja käsinmaalattu elintarvikepohjaisilla maaleilla. Lelu ei siis sisällä haitallisia kemikaaleja! Suosittelen!

Vaukirjakerhosta saimme ilmaisen tutustumispaketin, johon meidän vauva ihastui myöskin. Nuku hyvin Pupu-Jussi, on tosi söpö kirja, jossa on mukana pehmopupu, jonka voi laittaa esimerkiksi kirjan sivulta löytyvään syöttötuoliin istumaan tai kylpyammeeseen kylpyyn. Pienemmässä kirjassa on vauvaa kovin kiinnostava peili, sekä kahvat, joista on helppo ottaa kiinni pienillä käsillä. Kolmevuotiaalla pojallani on Vaukirjan vauvamuistokirja, josta olemme tykänneet tosi paljon. Ilmaisen tutustumispaketin vauvallesi löydät täältä: https://orders.sandviks.com/GBF/TT/?tt=3272_12_134348_ (mainoslinkki).

Kovin paljon varsinaisia vauvaleluja en ole ostanut, koska ne jäävät niin kovin pian ”vauvamaisiksi”, mutta edellä esitellyt lelut ovat olleet ainakin meillä mieluisia.

Täytyy tähän loppuun vielä kertoa, kuinka juuri kolme vuotta täyttänyt poikani on huomannut, että kuvailen blogiin täällä kotona. Oli tosi suloista, kun hän haki kameran, asetteli pikkuveljen lelut, otti kuvat, ja vielä itse siirsi kuvat koneelle. Jäin hieman suu auki hämmästyksestä – vaikka kyseinen poika on kyllä aikaisemminkin hämmästyttänyt tietoteknisellä osaamisellaan. Lupasin laittaa muutamat pojan ottamista kuvista blogiin ja poika oli tosi ylpeä itsestään! Tuntui ihanalta, kun poika oli vielä valinnut kirjasta kuvattavakseen kohdan, jossa äiti halaa pikkuista Jussia.

Vauvan kirja 3v isoveljen kuvaamana

Vauvan kirja 3v isoveljen asettelemana ja kuvaamana

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s